pogađate o kome je riječ?

Kćer slavnih glumaca izrasla jeu pravu ljepoticu, no za razliku od sestre koja je zvijezda filmova, ona je imala drugu želju

Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Antonio Banderas (Foto: Profimedia) Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) +0 Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Galerija

Stella Banderas kćer je Antonija Banderasa i Melanie Griffith, a samozatajna ljepotica odlučila je krenuti u manekenske vode.

Stella Banderas kćer je glumaca Melanie Griffith i Antonija Banderasa, a ova samozatajna 24-godišnjakinja rijetko se pojavljuje u javnosti s roditeljima. Ipak, na Instagramu ima pozamašan broj pratitelja s kojima dijeli detalje svog života.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Malo čudno ali lijepo Udavala se čak četiri puta i sa svim bivšima si je super, nova objava na Instagramu to bome i dokazuje

Najnovija fotografija koju je objavila privukla je dosta pozornosti, a mnogi su istaknuli kako je Stella prava ljepotica te su joj geni bili blagonakloni što se izgleda tiče te je "pokupila" najbolje od mame i tate. Komentar joj je ostavila i slavna majka. "Ljepotica", napisala je Melanie Griffith.

Sestra glumice Dakote Johnson krenula je drugačijim putem što se karijere tiče te je umjesto glume odabrala manekenstvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella Banderas (@stellabanderasgriffith)

Stella je inače najmlađe dijete slavne glumice, koja je s njezinim ocem ostala u sjajnim odnosima. Melanie i Antonio često su u javnosti pričali kako će zauvijek biti obitelj te i dalje razgovaraju na dnevnoj bazi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene