posjetio naš otok

Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson YouTube/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson - 2 Aaron Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson - 4 Aaron Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson - 6 Aaron Taylor-Johnson - 7 Aaron Taylor-Johnson - 8 +19 Aaron i Sam Taylor-Johnson Galerija

Aaron Taylor Johnson prošlog je ljeta s obitelji boravio na našem otoku te je snimio golišavi video.

Proteklog tjedna u svjetskim medijima odjeknula je vijest da je Aaronu Taylor-Johnsonu ponuđena uloga Jamesa Bonda.

Ako pristane na ulogu, bit će sedmi glumac koji će na filmskom platnu utjeloviti legendarnog agenta 007.

Pogledaji ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Nekad i sad Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Otkako se doznalo da je favorit za tu ulogu, Aaron je izazvao veliko zanimanje javnosti, a domaći mediji ponovno su se raspisali i o videu koji je glumac snimio u Hrvatskoj.

Kako navodi Kult plave kamenice, 33-godišnji Aaron prošlog je ljeta s obitelji boravio u Villi Nai na Dugom otoku, gdje je u parku prirode Telašćica snimio reklamu za Armanijev parfem Acqua di Giò.

Aaron u videu nema majicu i u fokusu su njegovi bicepsi i isklesani torzo, a reklama prikazuje atmosferu ljeta u mediteranskoj divljini, po kojoj je Dugi otok poznat.

Inače, Aaron se proslavio naslovnom ulogom u filmu "Kick-Ass" iz 2010. godine, a glumio je i u nastavku iz 2013. Pamtimo ga i kao Pietra Maximoffa u filmu "Osvetnici 2: Vladavina Ultrona", a 2017. je osvojio i Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca u filmu "Noćne životinje". Još neke upečatljive uloge ostvario je i u filmovima "Brzina metka" i "Kingsman".

Na setu filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava" 2009. godine upoznao je svoju današnju suprugu, 24 godine stariju redateljicu Sam Taylor-Johnson.

Pogledaji ovo Aaron Taylor-Johnson Celebrity Novi James Bond odgovorio na kritike koje dobiva zbog braka s 24 godine starijom ženom!

Među njima je odmah zaiskrilo i ubrzo su počeli izlaziti, a 2010. dobili su svoje prvo dijete, kćer Wyldu Rae. S vjenčanjem su pričekali do 2012., a iste godine kada su stali pred oltar rodila im se i kći Romy Hero.

Vjenčali su se u crkvi u engleskom Somersetu, a iako oni nisu htjeli iznositi detalje s vjenčanja, strani mediji tada su pisali da su među njihovim uzvanicima bili Beyonce i Elton John. Sam je uzela Aaronovo prezime Johnson, a on njezino Taylor.

"Znam što je točno imala na sebi kad smo se upoznali. Bila je to bijela majica koju i dalje ima i volim je. Promijenila je moj život, iako ne na način na koji sam očekivao", ispričao je glumac u jednom intervjuu iz 2019. godine.

Supružnici s kćerima žive u Los Angelesu, a privatni život pokušavaju zadržati daleko od očiju javnosti.

Sam iz braka s trgovcem umjetnina Jayem Joplingom ima još dvije kćeri.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 9 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 8 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 7 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 6 +25 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 5 Celebrity Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić +25 Marina Mamić Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene