Dosta toga je sam napravio

Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Jacques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 9 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 8 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 7 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 6 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 5 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 4 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 3 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 2 Preuređeni dom Jacquesa Houdeka - 1 Jacques Houdek +19 Jacques Houdek Galerija

Jacques Houdek preuredio je svoj dom, a kako sada izgleda, pokazao je svojim pratiteljima na Instagramu.

Naš pjevač Jacques Houdek ovih je dana završio s preuređivanjem svoga stana, a rezultat je pokazao pratiteljima na Instagramu.

"Preuređenje i proljetna generalka prizemlja - gotovi! Prezadovoljni smo, zahvalni i spremni za Uskrs. Većinu toga radili smo sami jer uživamo u DIY-u (a pomogla je i uvijek spremna, najbolja punica Ingrid). Ipak, red je da zahvalimo ekipi koja nam je pomagala. Štef i Draž - ništ’ bez vas! Hvala! Marinko, Miro i Natalija, hvala vam od srca na sjajno odrađenom poslu i podršci. Budući da imamo četiri ljubimca, odlučili smo se za keramiku kao podnu oblogu cijelog prizemlja (ona se samo tu i tamo malo pretvara da je parket), a time smo ipak zadržali toplinu u prostoru. Blagovaonski stol i stolice su antikni, stari više od 120 godina, izrađeni u Beču. Hvala Gabi, koja ih je temeljito restaurirala, pa sam ih ja 'finiširao', no ne bih to mogao bez nje! Jednako tako, dio je tog istog antiknog kompleta koji smo restaurirali i naša komoda - vitrina, na kojoj zahvaljujemo našoj dragoj Tihani, koja nam je poklonila ovaj nevjerojatno lijepi namještaj, koji je nekada pripadao njezinoj baki. Stolić za kavu obnovio sam sam, a pripadao je baki i didi. Pamtim ga još iz djetinjstva, bio nam je neizostavan rekvizit u igri dok sam u Slavoniji kod njih provodio najljepša ljeta. I na kraju - hvala nama samima jer smo još jedan ovakav proces izdržali! Nama je prekrasno jer je naše i jer je dom. Javite mi kak' se vama dopada, delamo i po kućama, bumo se dogovorili", napisao je pjevač, koji se inače bavi i restauracijom starog namještaja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)


Kako vam se sviđa preuređeni dom Jacquesa Houdeka?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Jako lijepo, osjeti se toplina doma", "Top zaista. Jako mi se sviđa", "Jako lijepo sređeno", "Baš lijepo", "Sa stilom, rustikalno", pohvalili su ga pratitelji u komentarima.

Pogledaji ovo Jacques Houdek Celebrity Jacques Houdek uživa na egzotičnoj destinaciji, pohvalio se i fotkama iz resorta u kojem boravi: "U raju sam..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić +25 Marina Mamić Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle - 2 Kate Middleton i Meghan Markle +26 Meghan Markle Celebrity Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene