Odolijevaju zlim jezicima

Dok svi gube glavu za ovim mišićavim ljepotanom, on je vjeran 23 godine starijoj supruzi, njihova priča počela je kad je bio jedva punoljetan!

Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 6 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 6 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 4 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 7 Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson +23 Aaron i Sam Taylor-Johnson - 3 Galerija

Aaron Taylor-Johnson sve je bliže tome da postane novi James Bond, a mnogi ga u svijetu znaju po braku s 23 godine starijom Sam Taylor-Johnson.

Nakon što je glumac Daniel Craig odustao od uloge Jamesa Bonda, i to nakon pet filmova iz te franšize, počelo se nagađati tko bi mogao utjeloviti najpoznatijeg filmskog špijuna.

Daily Mail doznaje kako je jedan čovjek najveći favorit, a njegovo ime je Aaron Taylor-Johnson. 33-godišnji britanski glumac poznat je po ulogama u filmovima ''Kick-Ass'' i ''Osvetnici''.

''Aaron Taylor-Johnson trenutno je favorit za tu ulogu, a Nolan je jako zainteresiran da napravi nešto drugačije s franšizom'', rekao je izvor.

U svibnju ove godine, Aaron je navodno imao tajnu audiciju, čini se da će uskoro njegova uloga biti i potvrđena.

Inače, Aaron je mnogima poznat po tome što je u braku s 23 godine starijom suprugom Sam Taylor-Johnson.

Par koji zbog velike razlike u godinama privlači veliku pozornost javnosti upoznao se 2009. godine na setu filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava", kada je on imao svega 18, a ona 42 godine. Ubrzo su počeli izlaziti, a vjenčali su se u Babington Hoseu u Somersetu u lipnju 2012. godine.

2010. dobili svoje prvo dijete, kćer Wyldu Rae, a iste godine kada su stali pred oltar rodila im se i kći Romy Hero.

Supružnici s kćerima žive u Los Angelesu, a svoj privatni život pokušavaju zadržati daleko od očiju javnosti.

Sam iz braka s trgovcem umjetnina Jayem Joplingom ima još dvije kćeri, Angelicu i Jessie.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose - 15 Demi Rose - 6 Demi Rose - 7 Demi Rose - 9 +28 Demi Rose - 13 Celebrity Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 +26 Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijeli Dvornik subota je bila radna, a nakon uspješnog posla pohvalila se zasluženim odmorom: ''Nije priša...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene