Više ne izgleda ovako

Baby Lasagna pokazao novi imidž, pogledajte na kakvu se to promjenu odlučio: "Sve bolji i bolji!"

Baby Lasagna Baby Lasagna Lucija Ocko/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 4 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 5 In Magazin: Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +22 Baby Lasagna - 1 Galerija

Baby Lasagna pokazao je svoj novi imidž gostujući u jednoj nizozemskoj emisiji, nakon što je odlučio promijeniti boju kose.

Naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj, Marko Purišić iliti Baby Lasagna pokazao je svoj novi imidž i to gostujući na jednoj televiziji u Nizozemskoj gdje je otpjevao svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

28-godišnji Marko obojio je svoju do nedavno platinastu kosu u sivu nijansu i tim potezom iznenadio svoje obožavatelje. Nosio je također sivo odijelo, a za novi je izgled dobio brojne pohvale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Novi imidž Baby Lasagne mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Sve bolji i bolji", "Savršenstvo", "Kosa mu je predobra", "Svakim nastupom sve si bolji i sigurniji, bravo", "Bombastična izvedba! Wow", "Fenomenalan nastup, samouvjeren, pun energije", "Malo ste uzdrmali pospan Amsterdam", "Prvi puta da ne osjećam susramlje oko našeg predstavnika za Eurosong. Odličan! Koja promocija, energija", "Fenomenalan", samo su neki od komplimenata koje je dobio.

Pogledaji ovo Vatrogasci plešu ''Rim Tim Tagi Dim'' - 1 Zanimljivosti Zagrebački vatrogasci zaplesali na ''Rim Tim Tagi Dim'', pogledajte kako su odradili svima već prepoznatljive pokrete!

Ovog vikenda se inače snima ples ''Rim Tim Tagi Dim'' diljem Hrvatske na trgovima, a od Markova nastupa na Eurosongu dijeli nas još samo mjesec i on je i dalje jedan od najvećih favorita za pobjedu. Jedan od njegovih najvećih konkurenata je Nemo Mettler s pjesmom "The Code", a koji je nedavno gostovao je u emisiji "Music Pub" Zlatka Turkalja Turkija i otkrio da je jedan od najvažnijih koraka u njegovu životu bio onaj kad se izjasnio kao nebinarna osoba, prije svega pred svojim prijateljima i obitelji, ali i pred javnošću.

Pogledaji ovo In Magazin: Baby Lasagna inMagazin Kreatorica kostima Baby Lasagne o nenadanom valu pozpornosti i pritisku pred Eurosong: 'Prvi dan sam bila izvan sebe...''

Mettler je također otkrio i što misli o pjesmi "Rim Tim Tagi Dim" našeg predstavnika.

"Obožavam 'Rim Tim Tagi Dim' i mislim da je Marko kao Baby Lasagna vrlo inspirativan. I uvijek je bio u mojih prvih pet, iako se mojih prvih pet stalno mijenja, on je uvijek među njima. Mislim da ovu pjesmu čini posebnom to što je vrlo zabavna, ali i da u njoj ima puno istine. Shvaćam značenje pjesme, vrlo je autentična i istinita. Sviđa mi se", poručio je tom prilikom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 +26 Meghan Markle i princ Harry - 4 Celebrity Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Brkić Ivana Brkić Ivana Brkić Ivana Brkić +13 Ivana Brkić Nekad i sad Bila je naša najveća teen zvijezda, no onda je samo nestala sa scene i pridružila se vjerskoj zajednici, a evo što se danas o njoj zna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene