zvijezda hit-serija

Godinama se svađao sa suprugom prije nego je priznao da je ovisan o seksu, na kraju je i kćer odlučila krenuti njegovim stopama

David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) +0 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) Galerija

West Duchovny kćer je bivšeg glumačkog para Davida Duchovnyja i Tee Leoni, a mlada glumica probija se u holivudskom svijetu.

Mlada glumica West Duchovny zvijezda je nove serije "True story" koja će uskoro biti premijerno prikazana na najpopularnijem streaming servisu, a spremno je stala pred fotografe na službenoj premijeri u New Yorku. 22-godišnja West inače je skoro čitav svoj život pred kamerama, a razlog tome su njezini slavni roditelji.

Pogledaj i ovo Gillian Anderson (Foto: IMDB) Prošlo je 28 godina! Pogledajte kako danas izgledaju Scully i Mulder, omiljeni dvojac iz serije koja je nekima ledila krv u žilama

Kćer bivšeg glumačkog para Davida Duchovnyja i Tee Leoni ima pune ruke posla u posljednje vrijeme, a osim u seriji "True story" pojavit će se i u novom projektu "Painkiller", koji će biti objavljen sljedeće godine. Njezini roditelji podržavaju je u ostvarenju karijere, a obzirom da su oboje uspješni glumci, iza sebe ima sigurno dobre mentore što se holivudskog života tiče.

David i Tea vjenčali su se u svibnju 1997. godine, a par je u braku dobio dvoje djece. Osim West, imaju i sina Kyda Millera Duchovnyja. Razišli su se 2008. godine kada je u javnost procurila priča da je David ovisan o seksu te je bio na liječenju, no godinu kasnije dali su drugu šansu svojoj ljubavi. Glumac je svoju suprugu prevario u međuvremenu s mađarskom instruktoricom tenisa Edit Pakay, a iako mu je Tea pokušala prijeći preko svega, nekoliko godina kasnije službeno su se rastali.

Bivši par ostao je u sjajnim odnosima, a to dokazuju svakoga puta kada se zajedno pojave u javnosti. Nije sve bilo tako sjajno odmah nakon razvoda, a godinama su se svađali prije nego što su odlučili kako je najbolje da se rastanu.  Leoni je u intervjuima govorila kako svakodnevno razgovara s Davidom jer su ipak roditelji koji zajedno odgajaju svoju djecu, a smatra kako su se na vrijeme odlučili za razvod. Priznaje kako ga je u početku blatila, no kaže kako joj je trebalo vremena da se smiri.

"David mi je dao dva najveća poklona na svijetu, a to su naša djeca. Znam samo da ga nikada ne bih mogla mrziti. Uvijek se volimo kroz što god prolazili i obožavamo svoju djecu", rekla je Tea jednom prilikom medijima.

Inače, David Duchovny je publiku osvojio ulogom Foxa Muldera u hit-seriji "Dosjei X", gostovao je u popularnom "Seksu i gradu", a jedna od zapaženijih uloga bila mu je i ona u seriji "Kalifornikacija", u kojoj je šest sezona glumio Hanka Moodyja. Prije tri godine objavio je kako svoju glumačku karijeru stavlja na pauzu kako bi se posvetio pisanju i pjevanju. Duchovnyjeva posljednja uloga bila je ona u 11. sezoni "Dosjea X".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Bulić Celebrity Mate Bulić pokazao kako izgleda nakon teške borbe s koronom, novom objavom je razveselio svoje vjerne fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene