nevjerojatni prizori!

Luksuzna vila iz hit-serije koja je osvojila svijet sada je dostupna za javnost, evo koliko je potrebno izdvojiti za jedno noćenje!

Vila Tasca - 4 Vila Tasca - 4 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Tasca Vila Tasca - 4 Vila Tasca - 3 Vila Tasca - 2 Vila Tasca - 1 Jennifer Coolidge +0 Emmy 2022, Bijeli lotus Galerija

Vila Tasca iz serije "Bijeli lotus" sada je dostupna za iznajmljivanje, a njezini gosti mogu uživati u čistoj raskoši.

Ovih se dana puno priča o drugoj sezoni serije "Bijeli lotos", čija je glumica Jennifer Coolidge nagrađena Zlatnim globusom, a njezini će obožavatelji sada biti oduševljeni kada saznaju da je nevjerojatna vila u kojoj se odvija jedan dio serije, sada dostupna za iznajmljivanje na Airbnbu.

Pogledaj i ovo Theo James - 3 hm... Zgodni glumac izazvao nevjericu scenama u kojima je potpuno gol: "Sigurno je umjetno, ne može biti ovoliko!"

Vila Tasca pojavljuje se u HBO-ovoj seriji u kojoj između ostalih glume Jennifer Coolidge, Theo James i Alexandra Daddario, a sada može lako postati lokacija nečijeg odmora iz snova i to po cijeni od pet tisuća funti za jednu noć.

Vila je smještena u Palermu na Siciliji, na imanju koje svoje goste vraća u 16. stoljeće, a koje uključuje 20 hektara vrta, te luksuznu građevinu s četiri spavaće sobe od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu za osam sretnih gostiju koliko ih najviše može primiti. Ima dvostruko stubište koje vodi goste do prvog kata s kojeg se pruža prekrasan pogled na bajkovit talijanski krajolik. Dnevni boravak i blagovaonica imaju raskošne visoke stropove, visoke prozore, odišu talijanskim dizajnom, a tu su i umjetničke slike koje ispunjavaju zidove te raskošni tepisi koji prekrivaju ispolirane kamene podove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Villa Tasca (@villatascaofficial)

Bazen je okružen prekrasnim zelenilom, tu je i soba za biljar, glazbena soba, bar i osoblje koje je gostima stalno na raspologanju. Ovo luksuzno zdanje udaljeno je deset minuta vožnje od Cappelle Palatie i Palazze dei Normanni, te katakombi Cappuccini.

Serija "Bijeli lotos" oštra je društvena satira koja prati podvige zaposlenika i gostiju u ekskluzivnom sicilijanskom odmaralištu u periodu od tjedan dana, a Jennifer Coolidge i Jon Gries jedini su glumci čiji su se likovi iz prve sezone seriji pojavili i u drugoj.

Tvorac serije Mike White, koji je napisao i režirao svaku epizodu serije do sada, dobio je zeleno svjetlo od HBO-a i za treću sezonu, koju gledatelji već sada jedva čekaju.

Dok je radnja prve sezona bila smještena na Havajima, druga na Siciliji, White je najavio kako bi se sljedeća sezona mogla odvijati negdje u Aziji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 +23 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Toma Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 5 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 6 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 3 +5 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 2 Zanimljivosti Evo tko su i kako danas izgledaju djeca Tome Zdravkovića, na oca imaju različita sjećanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene