žive na milijunskom imanju

Tko je dečko pobjednice Eurosonga? Ljubi umjetnika koji vješto izbjegava medije, ali fotografi su ga snimili dok joj je čestitao na pobjedi!

Loreen - 6 Loreen - 6 Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung Loreen Loreen Loreen Loreen Loreen Loreen - 1 Loreen - 2 +19 Loreen - 3 Galerija

Loreen je zaručena za umjetnika i fotografa Charlija Ljunga, koji dolazi iz imućne obitelji, a par se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti.

Pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga, Šveđanka Loreen, tajanstvena je oko svojeg ljubavnog života, no poznato je da je već nekoliko godina zaručena za umjetnika i fotografa Charlija Ljunga, piše Press Italy 24 News.

Pogledaj i ovo Pripreme za Eurosong - 1 odradio prvu probu Eurosong groznica je službeno počela: Baby Lasagna javio se iz Malmöa u Dnevniku Nove TV!

Zaručnik je bio dio njezine delegacije na Eurosongu i među prvima joj je čestitao pobjedu, a pritom su ga ulovili i fotografi, iako inače vješto izbjegava medije.

Za njihovu vezu doznalo se 2021. godine, a Loreen je prije ljubila pobjednika švedskog glazbenog natjecanja "Idol" Daniela Lindströma, koji joj je posvetio i jedan od svojih albuma. Nakon njihova prekida 2017. godine Loreen se javno deklarirala kao biseksualka.

Par živi u Stockholmu, no često borave i na otoku Gotlandu, i to na imanju vrijednom 4 milijuna kruna koje su navodno dobili od njegova oca.

Ljungova obitelj na otoku posjeduje nekretnine u vrijednosti od oko 8,3 milijuna kruna, koje uključuju hotel, restoran i marinu. Charlijevi roditelji navodno su 2021. godine prepustili obiteljski posao sinu i njegovoj zaručnici, koji su na otoku pronašli bijeg od svoje svakodnevnice i tamo najviše uživaju u poljoprivrednim poslovima.

Loreen i Charli zajedno planiraju budućnost bez djece.

"Nije obvezno biti roditelj, a puno je ljudi i koji iz raznih razloga ne mogu imati djecu. Nekim ljudima suđeno je da budu majke i očevi i misle da je to nešto najzabavnije na svijetu, no meni su zabavne neke druge stvari", izjavila je svojevremeno pjevačica.

Loreen je inače jedina dvostruka pobjednica Eurosonga, a natjecanje je prvi put osvojila 2012. s pjesmom "Euphoria". Rođena je 16. listopada 1983. godine u Stockholmu kao Loreen Zineb Nora Talhovi i najstarija je od šestero djece svojih roditelja, doseljenika iz Maroka. Pjevačica je rasla u liberalnoj muslimanskoj obitelji. Kada je imala šest godina, roditelji su joj se razveli, pa se s majkom i ostalom braćom i sestrama odselila u Westeros. Kao najstarija, imala je veliku odgovornost i stalno je pazila na svoju braću i sestre dok je odrastala. Zavoljela je Westeros i njega naziva rodnim mjestom. Pohađala je gimnaziju, a većinu tinejdžerskih godina provela je s obitelji u Griti, stambenoj četvrti toga grada. Kasnije se njezina majka preselila u Barcelonu s Loreeninim očuhom i drugom djecom koju je imala s njim, tako da je Loreen često živjela na potezu između Španjolske i Švedske.

Oduvijek je voljela glazbu i ta je ljubav rasla zajedno s njom. Međutim, kao mlada nije točno znala čime se želi baviti, ali je uvijek bila posebno povezana uz pjesmu. Kada je bila mala, željela je postati žena čiji je posao da spašava svijet od svih bijeda i nedaća zajedno sa svojim fiktivnim zaručnikom Michaelom Jacksonom, koji joj se tada sviđao.

Znajući da joj je mjesto u glazbi, Loreen se s 21 godinom prijavljuje na glazbeno natjecanje "Idol 2004". Žiri, a pogotovo publika, oduševila se njome te je dogurala čak do četvrtog mjesta.

2005. godine počinje raditi kao producentica za serije i reality-emisije te je nakratko odustala od pjevačke karijere. Međutim, bez nje nije mogla. Ponovo se vratila pred oči javnosti 2011. godine kada je nastupala na švedskom "Melodifestivalenu", na kome se odlučuju predstavnici Eurosonga. S novom pjesmom koja je postala pravi hit i dostigla čak deveto mjesto najslušanijih pjesama u Švedskoj Loreen je ispala je u drugom polufinalu.

Godinu dana kasnije ponovo je iskušala svoju sreću na "Melodifestivalenu" s pjesmom "Euphoria", a ostalo je povijest.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely Lana Banely - 6 Lana Banely - 4 Lana Banely - 3 +25 Lana Banely - 2 Nekad i sad Jedna od najljepših domaćih novinarki nestala je iz javnosti nakon zaokreta u karijeri, a evo kako izgleda i čime se bavi danas!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 8 +21 Lana Klingor Mihić - 7 Celebrity Lana Klingor Mihić objavila video na koji svi plaču: ''Tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu, a suze više ne mogu kontrolirati''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene