njezino rijetko pojavljivanje

Jedna od najljepših domaćih novinarki nestala je iz javnosti nakon zaokreta u karijeri, a evo kako izgleda i čime se bavi danas!

Lana Banely Lana Banely Sandra Simunovic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely Lana Banely - 6 Lana Banely - 4 Lana Banely - 3 Lana Banely - 2 Lana Banely - 1 Lana Banely - 5 Lana Banely - 7 Lana Banely - 8 Lana Banely - 10 +19 Lana Banely - 9 Galerija

Lana Banely prije nekoliko godina povukla se s malih ekrana, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena.

Bivša novinarka, a danas uspješna dizajnerica interijera Lana Banely prije je bila rado viđeno lice na svim društvenim događanjima, no posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti.

Stoga je ovaj tjedan iznenadila dolaskom na jedan event u Zagrebu, koji je okupio brojna poznata lica, a zgodna Lana istaknula se u masi.

Nosila je jednostavnu crnu haljinu u kojoj je istaknula vitku figuru, a kombinirala ju je s jaknom od trapera i visokim kožnim čizmama.

Bivša sportska novinarka i urednica 2018. godine oprostila se od malih ekrana i odlučila na potpuni zaokret u karijeri. Posvetila se dizajnu interijera, za što je završila i studij, a tim se potezom ujedno i povukla iz javnosti, no na društvenim mrežama voli se pohvaliti svojim projektima i uspjesima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🌟 Lana Banely Design 🌟 LB 🌟 (@lanabanely_design)

Što se tiče njezina privatnog života, Lana je u sretnom braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, s kojim ima kćer Naomi i sina Adriana.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 8 +21 Lana Klingor Mihić - 7 Celebrity Lana Klingor Mihić objavila video na koji svi plaču: ''Tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu, a suze više ne mogu kontrolirati''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 +12 Kanye West i Bianca Censori - 4 Celebrity Bizarna obuća kontroverznog repera skrenula je pažnju i s bujnih oblina koje je njegova nova supruga servirala javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene