Bravo!

Tedi Spalato s albumom "Ime mi je nevažno" osvojio je Porin za najbolji album zabavne glazbe!

Tedi Spalato Tedi Spalato Matija Habljak 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato - 1 Tedi Spalato Tedi Spalato - 1 Tedi Spalato - 4 Tedi Spalato - 2 Tedi Spalato - 3 Tedi Spalato - 4 Tedi Spalato Tedi Spalato Tedi Spalato +7 Tedi Spalato Galerija

Tedi Spalato odnio je kipić Porina u kategoriji za Najbolji album zabavne glazbe, a bio je u nominaciji sa Jelenom Rozgom i Đanijem Stipaničevom.

U kategoriji za Najbolji album zabavne glazbe bili su nominirani: "Ime mi je nevažno" Tedija Spalata, "Minut srca mog (acoustic)" Jelene Rozge i "Nostalgija" Đanija Stipaničeva, a kipić je odnio album „Ime mi je nevažno“ Tedija Spalata.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Tedi je na svečanu dodjelu stigao u društvu djevojke Branke s kojom je pozirao ruku pod ruku, nasmiješenog lica.

Za ovu prigodu odjenuo je svečane crne hlače, bijelu košulju te crni kaput.

Njegova bolja polovica nosila je elegatni crni kombinezon koji je na prvu izgledao kao haljina. Duboki dekolte posebno je istaknuo njezine bujne grudi.

Inače, Tedi i Branka upoznali su se prije dvije godine u teretani. Iako je od dizanja utega brzo odustao, Tedi kaže da se uz pilates, jogu i svoju instruktoricu osjeća kao mladić.

''Tako da mi ona pomogne često, ajde sada ćemo raditi, pa onda daje određene vježbe koje su zahtjevne, izgledaju naoko vrlo jednostavne, ali recimo kad radite pilates, nije to baš tako'', ispričao je pjevač za IN Magazin.

Spalato je nedavno i rasprodao koncertnu dvoranu Lisinski.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nera Stipičević - 1 In Magazin: Nera Stipičević - 2 In Magazin: Nera Stipičević - 3 In Magazin: Nera Stipičević - 4 +15 In Magazin: Nera Stipičević - 5 inMagazin Lijepa Makaranka otvoreno je progovorila o najtežim trenucima, ali i razlozima povlačenja sa scene na vrhu popularnosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 1 In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 3 In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 4 +26 In Magazin: Mario Mandarić - 6 inMagazin Što se to zanimljivo ''kuha'' za novu emisiju showa ''Ples sa zvijezdama''? Iz tjedna u tjedan sve je teže i teže!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene