''Ona ima strpljenja...''

Što se to zanimljivo ''kuha'' za novu emisiju showa ''Ples sa zvijezdama''? Iz tjedna u tjedan sve je teže i teže!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 1 In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 3 In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 4 In Magazin: Mario Mandarić - 6 Mario Mandarić, Helena Naletilić Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 +20 Mario Mandarić, Helena Naletilić Galerija

Uvjereni da su osigurali svoju poziciju u showu, chef Mario Mandarić i mentorica Helena, prozvali su se eliminatorima. Tom mišlju ovog su tjedna pripremali dva plesa. Jedan njih dvoje, a jedan s još jednim parom. No čini se kako se još nešto zanimljivo ''kuha''. Na treningu ih je posjetila ekipa. In magazina!

Još ga nisu plesali i zato mu se doista vesele:

Pogledaj i ovo Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec njena televizijska obitelj Daria je mentora Ivana odvela na set ''Kumova'', pogledajte kako im je bilo: ''Napustila sam ih zbog tebe''

''S jiveom ovu nedjelju to će biti svi plesovi. Postalo mi je zanimljivo to sad sve skupa. Postala mi je svakodnevnica'', govori Mario Mandarić.

''I plešemo valcer s Dariom i Ivanom u paru. Zapravo nam to dobro dođe, jer nam razbije svakodnevicu i trening i međusobno se podržavamo na treningu, nekako je lakše sve kad nas je više'', dodala je Marijeva mentorica Helena Naletilić. 

I sve, tvrde, ide kako su zamislili. Iako je, iz tjedna u tjedan, sve teže i teže:

''Mislim da trebamo svi imati živaca i mentori i zvijezde, mentori u objašnjavanju ali zapravo kad se postaviš u ulogu zvijezda da je njima sve novo, svaki korak, svaka kretnja, pokret rukoma glavom i oni itekako trebaju upregnuti svoje vijuge za ovo'', objasnila je Helena. 

''Znaš što, ona stvarno ima dosta strpljenja, ja se divim tome, da meni u kuhinju netko dođe kao šta sam ja da ne zna ništa ja, da moram ponavaljati, sigurno ne bih imao toliko živaca'', objasnio je Mario. 

Važnije im je da se međusobno odlično slažu. Ali i imaju razumijevanja za sve ono što se ''kuha'' kada nisu u dvorani:

''Sad nakon ''Plesa sa zvijezdama'' otvaram restorančić...'', otkrio je. 

Ipak mentorici, čini se, duguje svoje kulinarsko umijeće:

''Ajmo reći da sam slaba, nažalost, ali bit će prilike kad završi show'', zaključila je Helena. 

Dobra hrana zato će još malo pričekati! Preostaje uvježbati korake i koreografije, jer eliminatori priželjkuju finale.

Eliminatori smo, možda uspijemo'', rekla je Helena za kraj razgovora. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene