''O Bože...''

Pogledajte trenutak kad je Taylor Swift progutala bubu usred nastupa, snimka te neočekivane nezgode brzo se proširila internetom!

Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 2 Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift +19 Taylor Swift Galerija

Taylor Swift nasmijala je sve svoje fanove na snimci koja se brzo proširila internetom, a slavna pjevačica na njoj je na svom koncertu slučajno progutala bubu.

Pjevačica Taylor Swift nasmijala je sve svoje fanove na novoj snimci koja je vrlo brzo postala popularna na internetu.

Pogledaj i ovo Taylor Swift, Travis Kelce pravi fenomen! Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Naime, Taylor je izvodeći jednu pjesmu na svom koncertu slučajno progutala bubu, a jedan od fanova koji je to snimio videozapis je objavio na TikToku. Pjevačica je tijekom govora odjednom počela kašljati i stavila ruku na usta, a zatim obavijestila publiku: "Progutala sam bubu, oprostite."

Zatim se nasmijala i rekla: "Dobro sam, ovo je tako glupo. Preukusno. Oh, Bože. Postoji li ikakva šansa da nitko od vas nije vidio ovo?"

Korisnici te društvene mreže složili su se da trenutak kad su svi zašutjeli izgleda vrlo smiješno, a evo i kako je to izgledalo.

@scariestgirluknow “Delicious” @Taylor Swift the Eras Tour @Taylor Swift #erastour #erastourtaylorswift #taylorswift #chicagon3 ♬ original sound - user316854

Inače, Taylor je 33-godišnja američka kantautorica koja već godinama stvara velike hitove i svojim turnejama puni ogromne arene diljem svijeta. Njezinu posljednju turneju ''Eras'' svi su jedva čekali, a fanovi rade čak i bizarne stvari kako ne bi propustili nijedan trenutak turneje, pa su za koncert odjenuli čak i pelene da ne moraju odlaziti na toalet.

Osim toga, Taylor je poznata po svom burnom ljubavnom životu te je dosad ljubila brojne popularne muškarce, poput Harryja Stylesa, Joea Jonasa, Taylora Lautnera, Calvina Harrisa i Toma Hiddlestonea, a nedavno se šuškalo i da izlazi s vozačem Formule 1 Fernandom Alonsom. Njezina posljednja ozbiljna veza bila je s Joeom Alwynom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 +19 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Celebrity Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 1 Severina - 3 Severina Vučković i Severina Lajtman - 1 +27 Severina Vučković i Severina Lajtman - 2 Celebrity Seve spojila nespojivo pa našla način kako da bujniji dio svoga tijela stavi u prvi plan: ''Može li netko objasniti kako ova žena...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene