''Ni u najluđim snovima...''

Vijest koja je napravila pomutnju u svijetu showbiza: Prvak Formule 1 ljubi pjevačicu koja je nedavno okončala dugu vezu?

Taylor Swift Taylor Swift Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 2 Fernando Alonso - 1 Fernando Alonso - 2 Fernando Alonso - 3 Fernando Alonso - 4 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 +21 Taylor Swift - 1 Galerija

Dvostruki svjetski prvak Formule 1 Fernando Alonso potaknuo je šuškanja kako ljubi pjevačicu Taylor Swift koja je nedavno prekinula s dugogodišnjim dečkom.

Dvostruki svjetski prvak Formule 1 Fernando Alonso reagirao je na glasine da hoda s popularnom pjevačicom Taylor Swift objavivši video na kojem namiguje dok sluša jednu od hit-pjesama te pop-superzvijezde.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

41-godišnji Španjolac prvi je put bio romantično vezan za Swift u objavi na Instagramu na Instagramu na računu DeuxMoi prošlog tjedna, u kojoj je citiran anonimni e-mail: ''Nekoliko španjolskih časopisa piše o Taylor Swift i vozaču Formule 1 Fernandu Alonsu. Prema njihovim riječima, par se viđa već tjedan dana. Ništa ozbiljno s obzirom na to da su oboje odnedavno slobodni.''

Alonso je sada objavio videozapis na kojem sjedi i tipka po mobitelu dok u pozadini svira obrada pjesme ''Feeling 33'', a on potom pogleda u kameru i namigne.

U opisu videozapisa stavio je i opis ''Race week era'' i emotikon koji namiguje, a svim Taylorinim fanovima poznato je da je pjevačica na trenutačnoj turneji koja se zove ''Eras''.

''O, moj Bože, veza Taylor i Fernanda je potvrđena????'' glasio je jedan komentar na TikToku.

''Fernando, molim te, potvrdi ili opovrgni, pišu o tebi'', napisao je drugi pratitelj.

''Ni u najluđim snovima nismo mislili da će se to dogoditi'', pisali su ostali.

@fernandoalonso Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1 ♬ karma sped up - ✨️j <3 ✨️

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana 33-godišnja Taylor potaknula je šuškanja kako je prekinula dugogodišnju vezu s dečkom Joeom Alywnom. Taylor i Alwyn bili su zajedno šest godina nakon što su se navodno upoznali na Met Gali 2016., a njihovu su vezu obilježile mnoge glasine da su se zaručili ili čak tajno vjenčali.

Njezini pratitelji misle da su otkrili razlog zbog kojeg se par razišao, i to na temelju njezinih pjesama.

Taylor je napisala pjesmu s Joeom, koji je koautor nekih pjesama pop-zvijezda.
Tijekom jednog od svojih nastupa prošlog tjedna Taylor je dodala pjesmu na svoju set-listu kao izmjenu u zadnji tren i vidjelo se da je emotivna dok ju je izvodila.

Obožavatelji sada nagađaju da je pjesma koju su zajedno napisali možda o njihovoj vezi i da bi mogla nagovijestiti razlog njihova rastanka.

Neki od stihova pjesme glase: ''Ona bi bila tako divna nevjesta, kakva šteta što je sje*ana u glavu, rekli su, ali umjesto nje ćeš naći pravu stvar, ona će ti zakrpati goblen koji ja rasturam.''

Komentirajući stihove, jedan je obožavatelj upitao: ''Hoće li Joe i Taylor prekinuti jer se Joe stvarno želio oženiti njome, a Taylor nije za to? Zato je plakala kad je pjevala: 'Nikad nisam bila spremna, pa te gledam kako odlaziš.'''

Druga je obožavateljica rekla: ''Kažu da je 'Champagne Problems' zbog Joea… Slomljena sam zbog njih.''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 4 Celebrity Zbog raskošnog dekoltea Knoll se našla u problemima, no njezinim vjernim fanovima to nimalo ne smeta: ''Jesi li ti realna?''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Saint Von Colucci - 2 Saint Von Colucci - 1 Jimin Jimin +0 Saint Von Colucci - 3 Celebrity Mladi glumac preminuo nakon 12 estetskih operacija, platio je 220 tisuća dolara jer je htio izgledati poput slavne zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene