Sve je u stihovima?

Raskid njihove dugogodišnje veze rastužio je njezine obožavatelje, koji misle da su otkrili pravi razlog prekida

Taylor Swift Taylor Swift Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 Taylor Swift Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 +20 Taylor Swift Galerija

Obožavatelji Taylor Swift smatraju da su otkrili razloge rastanka pjevačice od dečka Joea Alwyna, i to uz pomoć njezine posljednje turneje.

Proteklih nekoliko dana glavna je tema svjetskih medija popularna glazbenica Taylor Swift, koja je raskinula vezu s posljednjim partnerom Joeom Alwynom.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Njezini fanovi sada smatraju da su otkrili razloge prekida, i to zahvaljujući tragovima koje je ona otkrivala tijekom svoje posljednje turneje ''Eras''.

Par je bio zajedno šest godina, a pjevačica je već otprije poznata po tome da u svojim pjesmama voli pisati o svojim bivšim partnerima.

Ovog tjedna Taylor je tako promijenila svoj popis pjesama na turneji kako bi uključila svoju pjesmu ''Champagne Problems''.

Pjesma prikazuje priču o dvoje ljubavnika koji se suočavaju s neuspješnom prosidbom iako je mladoženja pun nade već rekao članovima svoje obitelji, koji otvaraju boce šampanjca u slavlju.

Taylor je napisala pjesmu s Joeom, koji je koautor nekih pjesama pop-zvijezda.

Tijekom jednog od svojih nastupa prošlog tjedna Taylor je dodala pjesmu na svoju set listu kao izmjenu u zadnji tren i vidjelo se da je emotivna dok ju je izvodila.

Obožavatelji sada nagađaju da je pjesma koju su zajedno napisali možda o njihovoj vezi i da bi mogla nagovijestiti razlog njihova rastanka.

Neki od stihova pjesme glase: ''Ona bi bila tako divna nevjesta, kakva šteta što je sje*ana u glavu, rekli su, ali umjesto nje ćeš naći pravu stvar, ona će ti zakrpati goblen koji ja rasturam.''

Komentirajući stihove, jedan je obožavatelj upitao: ''Hoće li Joe i Taylor prekinuti jer se Joe stvarno želio oženiti njome, a Taylor nije? Zato je plakala kad je pjevala 'Nikad nisam bila spremna, pa te gledam kako odlaziš.'''

Druga obožavateljica je rekla: ''Kažu da je 'Champagne Problems' zbog Joea… Slomljena sam zbog njih.''

Inače, šestogodišnju vezu para obilježio je bezbroj glasina da su se zaručili, a 2020. godine Taylor je viđena s velikim dijamantom u dokumentarcu ''Miss Americana''. Kružile su glasine da su se i vjenčali, ali par nikada ništa nije potvrdio.

S druge strane, Taylorina pjesma ''Midnight Rain'' govori o napuštanju udobnosti zdrave veze kako bi se izbjeglo nagodbu, a osim te dvije pjesme fanovi sada analiziraju i ostale kako bi saznali što je uzrokovalo prekid.

Inače, Taylor je poznata po tome što u svoju glazbu ubacuje moguće dokaze o svom životu. Kad je njezin album ''Folklore'' objavljen 2020., mnogi su nagađali da je pjesma ''Invisible String'' prepuna tragova koji sugeriraju da se radi o vezi nje i Joea.

Kad je u ožujku zamijenjena za ''The One'' uz napomenu prije nastupa: ''Znate, nikad prije nisam svirala tu pjesmu uživo'', obožavatelji nisu primijetili da bi to moglo značiti nešto više.

Tijekom istog nastupa Taylor je nosila majicu s stihovima: ''Nikada više nećemo biti zajedno'', što je stih iz jedne od njezinih starih pjesama.

Ali kada su izašle vijesti o mogućem razlazu, obožavatelji su na Twitteru nagađali da je izvedba dokaz da su glasine istinite.

Par je počeo izlaziti krajem 2016. godine, kada su se upoznali na Met Gali u New Yorku.

Prije njega glazbenica je osvetničke pjesme pisala o hrpi drugih muškaraca, a neke od njezinih najpopularnijih veza bile su s Harryjem Stylesom, Joeom Jonasom, Taylorom Lautnerom, Calvinom Harrisom i Tomom Hiddlestoneom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga, Domenica, Lorena Jelena Rozga, Tonči Huljić +25 Jelena Rozga, Pero Kozomara Celebrity Jelena Rozga ponosno pokazala obline, a u prvi plan gurnula je nikad raskošniji dekolte!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 4 +26 Lepa Brena - 5 Celebrity Lepa Brena oduševila Slavonski Brod svojom mladenačkom pojavom i atraktivnom haljinom s mnoštvom proreza

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene