Otišli korak dalje

Ljubila je brojne poznate frajere, ali čini se da se napokon skrasila: Od ovog muškarca ne odvaja se već pet godina!

Taylor Swift Taylor Swift Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Profimedia) +3 Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Galerija

Taylor Swift u tajnosti se zaručila za Joea Alwyna s kojim je u vezi više od pet godina, a sretnu vijest prvo su objavili svojim bliskim prijateljima i obitelji.

Pjevačica Taylor Swift (32) navodno se zaručila u tajnosti  nakon pet godina veze s glumcem Joeom Alwynom.

Pogledaj i ovo Taylor Swift, Travis Kelce pravi fenomen! Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

The Sun tvrdi da je par dugo skrivao zaruke te da su sretnu vijest prvo podijelili sa svojim roditeljima i bliskim prijateljima.

Par je počeo izlaziti krajem 2016. godine kada su se upoznali na "Met Gali" u New Yorku.

Daily Mail odlučio je kontaktirati njihove bliske izvore.

"Taylor i Joe su nevjerojatno sretni i jako su zaljubljeni. Zaručeni su već nekoliko mjeseci, ali su to podijelili sa svojim najmilijima", rekao je izvor.

"Svi su im obećali da će tu sretnu vijest držati u tajnosti", dodao je jedan od izvora.

Joe je Taylor poklonio prekrasan prsten: "Ona ga nosi samo kad je kod kuće", rekao je blizak izvor za kraj.

Prisjetimo se, Taylor je potaknula glasine o zarukama kada je promijenila dio teksta svoje pjesme "Love Story".

Stih "samo reci da" zamijenila je s "rekao si da", što su mnogi fanovi shvatili kao potvrdu njezinih zaruka s Joeom, dok se sada i to povezuje s glasinama o vjenčanju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 1 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 2 Chris Hemsworth Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 3 +4 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 4 Zanimljivosti Jedan od najseksi glumaca svijeta bit će potpuno gol u novom filmu, pogledajte scene u kojima je kao od majke rođen

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Louise - 8 Tina Louise - 9 Tina Louise - 15 Tina Louise - 12 +8 Tina Louise - 7 Celebrity Influencerica koja je ljubila neke od najpoželjnijih muškaraca pokazala isklesano tijelo ukrašeno tetovažama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene