''Čekao sam ovo''

Jedan od najseksi glumaca svijeta bit će potpuno gol u novom filmu, pogledajte scene u kojima je kao od majke rođen

Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 1 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 1 Youtube 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 1 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 2 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 3 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 4 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 5 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 6 Chris Hemsworth +0 Chirs Hemsworth Galerija

Obožavateljie Marvelovih filmova potpuno su poludjele kad je u traileru za novi nastavak filma prikazana scena na kojoj je Chris Hemsworth potpuno gol!

Obožavatelji Marvelovih filmova, a naročito obožavateljice Chrisa Hemswortha i njegovog lika ''Thora'' posebno će uživati u novom nastavku filma ''Thor: Love and Thunder'' koji će se početi prikazivati početkom srpnja ove godine.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Savršen par Bivšeg dečka ostavila je jer nije bila spremna za brak, a onda se godinu dana kasnije udala za ljubav svog života

Naime, u traileru za ovaj film prikazana je scena u kojoj se seksipilni Chris pojavljuje potpuno gol, a obožavateljice su nakon izlaska trailera potpuno poludjele za zgodnim glumcem.

U sceni je Thor prikazan s leđa pa se vidi samo čvrsta guza, a njegovi intimni dijelovi ipak su ostali sakriveni od znatiželjnih pogleda.

"Pa, pokazao sam svima svoju stražnjicu u filmu "Rush" prije mnogo godina, ali u Marvelovom filmu ispunila je cijeli ekran. Ne znam što da mislim, vidio sam sve to ranije. Kako god. Ta scena je nastajala 10 godina, bila je moj san'', našalio se Chris na pitanje novinara o toj sceni.

Glumac je poznat po svojoj isklesanoj figuri, a jednom se čak požalio i kako ga zbog njegovih mišića i izgleda mnogi ne shvaćaju kao glumca.

Inače, Chris je srednji brat od trojice zgodnih Hemswortha. Najstariji je 40-godišnji Luke, a najmlađi Liam (31) koji je poznat po kratkom braku s Miley Cyrus. Sva trojica se bave glumom i mnoge žene se slažu da su najzgodnija slavna braća.

Chris je od 2010. u braku s manekenkom i glumicom Elsom Pataky (44) te imaju kćer Indiju (8) i blizance Sashu i Tristana (7).

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 +20 Maja Šuput - 1 Celebrity Frizura Majina Blooma pravi je hit na novim fotkama, a s mamom je pozirao na posebnom mjestu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene