Rješava se imidža slatkice?

Najgolišavije izdanje Taylor Swift: Istaknula je bujni dekolte, a i donji dio outfita otkrio je mnogo više nego inače!

Taylor Swift Taylor Swift Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Taylor Swift i Jake Gyllenhaal (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: Instagram) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Profimedia) +7 Taylor Swift (Foto: Profimedia) Galerija

Taylor Swift zablistala je u Düsseldorfu, gdje se ove godine održava MTV Europe Music Awards.

Pjevačica Taylor Swift pobrinula se da sve oči budu uprte u nju na ovogodišnjoj dodjeli MTV Europe Music Awards u Düsseldorfu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

32-godišnja Taylor izbacila je ponosno dekolte i pokazala vitku figuru u crnoj haljini s prozirnim dijelom načinjenim od zelenih dijamanata, a kombinacija je to u kakvoj je inače nismo navikli vidjeti.

Taylor inače godinama nosi nadimak i ima imidž slatkice, pa je ovakva kreacija puna seksepila bila pravo iznenađenje za sve. No poznata je i po nekoliko javnih svađa sa zvijezdama poput Katy Perry, Kim Kardashian i Kanyeom Westom.

Zbog toga se o njoj počelo pričati u potpuno drugom kontekstu, kao o manipulativnoj divi koja ima prohtjeve i u poslovnim i u privatnim prilikama.

Ipak, ona niže hit za hitom, a omiljena je i na društvenim mrežama. Primjerice, na Instagramu je prati 231 milijun obožavatelja. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Hršak - 1 Viktor Hršak - 1 Viktor Hršak - 2 Viktor Hršak - 3 +13 Viktor Hršak - 4 Celebrity Priča ovog mladića tjera suze na oči, ali on ne odustaje od svojih snova: ''Došao sam pokazati da nešto vrijedim iako ljudi upiru prstom u mene''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 6 Petra Kraljev - 5 Petra Kraljev +20 Petra Kraljev Celebrity Zvijezda domaće hit-serije u sakou pokazala vitke noge s kojih nije lako skinuti pogled: "Došetala s najljepšim nogama"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene