u braku su 55 godina

Nekad omiljena plavuša tvrdi da s 86-godišnjim mužem vodi ljubav i nekoliko puta dnevno: "Većina misli da je to problem"

Suzanne Somers i Alan Hamel Suzanne Somers i Alan Hamel Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Suzanne Somers i Alan Hamel Suzanne Somers i Alan Hamel +0 Suzanne Somers i Alan Hamel Galerija

Suzanne Somers progovorila je otvoreno o vođenju ljubavi s 10 godina starijim suprugom Alanom Hamelom, s kojim je u sretnom braku već 55 godina.

Američka glumica Suzanne Somers odlučila je javno progovoriti i otkriti neke tajne svojeg sretnog braka s Alanom Hamelom koji traje već 55 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz vidljive posljedice Zaigrala se s operacijama, a nekad je bila prava ljepotica: Ipak u 73. ne odustaje od dekoltea i kratkih haljina

76-godišnja Suzzane pojavila se na naslovnici magazina First For Women, za koji je dala i intervju u kojem je izjavila kako svom 86-godišnjem suprugu pruža sve ono što treba i da jedno drugome daju stalno dijele komplimente i kuhaju jutarnje kave te da se u tome krije tajna njihove sreće.

Dodala je i kako se u intimne odnose upuštaju dva ili tri puta dnevno te kako i to zasigurno pridonosi braku.

"Razmazili smo jedno drugo i stalno si dijelimo komplimente. Radi se o međusobnom poštovanju i pružanju partneru onoga što mu je potrebno. Započinjemo dan u romantičnom blaženstvu i trudimo se da tako bude i dalje. A i svako jutro mi donosi kavu u krevet", izjavila je.

"Većina ljudi misli da je to u ovoj fazi života problem, ali danas sam već tri puta spavala s njime", izjavila je Suzzane i 2020. godine u podcastu Heather Dubrow's World.

Suzanne je bila jedna od najpoznatijih i najomiljenijih plavuša tijekom 70-ih godina, i to zahvaljujući sitcomima "Tri cimera" i "Korak po korak", koji su joj donijeli svjetsku slavu, a tri desetljeća kasnije i dalje ima svoje vjerne obožavatelje.

No pozornost najviše privlači njezin izgled, za koji se 76-godišnja Suzanne kune da je prirodni i sada je odlučila progovoriti u čemu se krije njezina tajna, iako su mnogi uvjereni da je posegnula za estetskim operacijama. Naime, u intervjuu za magazin Park otkrila je kako jede samo organsku hranu, a svježe začinsko bilje koristi kao lijek.

"Kao da je priroda znala da ćemo cijelo vrijeme biti bombardirani kemikalijama. Unošenje antioksidansa kroz hranu pomaže mi u njihovu uklanjanju", izjavila je i dodala kako voli svježe začinsko bilje poput ružmarina, majčine dušice, metvice, kurkume, vlasca, kima i cimeta", izjavila je.

Kao jedno od omiljenih jela navodi organsku piletinu s maslinovim uljem, ružmarinom, majčinom dušicom i morskom solju.

"Kada jedem taj obrok, mislim da je poput nekog zdravog lijeka. I k tome je još preukusno", izjavila je.

Inače, u pedesetima Suzanne je bio dijagnosticiran rak dojke, zbog čega se okrenula zdravoj prehrani.

"Moram priznati da otkad sam prigrlila zdravlje, uživam kao nikad u životu. Sviđa mi se kako izgledam, sviđa mi se moja energija. Imam perspektivu i mogu vam reći da starenje može biti nevjerojatno ako mu tako znate pristupiti", poručila je Suzanne.

Suzanne ne voli govoriti o estetskim zahvatima kojima se navodno podvrgnula, ali prema procjenama liječnika bila je na nekoliko faceliftinga, podizanju obrva, operaciji nosa, ubrizgavanju botoksa te je stavljala filere u usne.

Od 1977. godine u sretnom je braku s 86-godišnjim voditeljem Alanom Hamelom, a i danas su omiljeni par gdje god da se pojave. Prije Alana Suzanne je bila udana za Brucea Somersa, s kojim je dobila i sina Brucea Somersa Juniora.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives se pohvalila novom haljinom, ali vjerni pratitelji zamijetili su sumnjiv detalj na grudima koji je inače nemoguće vidjeti

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 4 Iggy Azalea - 3 +24 Iggy Azalea - 2 Celebrity Njezine raskošne obline godinama su predmet rasprave, a sad ih je istaknula u sićušnom bikiniju koji djeluje kao da joj je premali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene