Zanimljivo

Stručnjaci analizirali govor tijela Kate Middleton i njezine djece, jedna stvar odaje i kako se ponašaju kod kuće!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis - 4 Princ Louis Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 10 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 9 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 7 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 8 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 5 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 4 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 1 Kate Middleton svira na Euroviziji - 8 +19 Kate Middleton svira na Euroviziji - 5 Galerija

Stručnjaci su analizirali govor tijela Kate Middleton nakon prvog javnog angažmana princa Louisa i došli su do zanimljivih zaključaka.

Stručnjaci za govor tijela analizirali su ponašanje britanske princeze Kate Middleton i došli do zaključka da ona svoj iskreni entuzijazam prenosi na svoju djecu, što je nedavno pokazala na jednom događanju na kojem su svi zajedno sudjelovali.

Pogledaj i ovo Kate Middleton s djecom Duga dva tjedna Otkriveno je zašto Kate u bolnici nisu posjećivala njena djeca, ona i William za to su imali razumljiv razlog

Princ William i princeza Kate, zajedno s Georgeom, Charlotte i Louisom, sudjelovali su na Big Help Outu u sklopu proslave krunidbe kralja Charlesa, a stručnjaci su sada objavili rezultate analize govora njezina tijela.

Prema pisanju The Expressa i riječima stručnjakinje Judi James, kraljevski par ima natjecateljski duh, koji se trudi prenijeti i na svoju djecu - princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

"Čini se da je njihovo obiteljsko timsko povezivanje ravnomjerno raspoređeno kada su u pitanju entuzijazam i užitak. Kate će se uvijek natjecati jednako kao i William, a njihova djeca to kopiraju. Čak je i Louis krenuo na svoje zadatke s potpunim, ushićenim entuzijazmom, sugerirajući da se na isti način baca na zadatke kod kuće", pojasnila je Judi.

Dodala je i da je ponašanje djece odraz ponašanja njihovih roditelja i da su pokazali istinski interes za aktivnosti na otvorenom, što je za svaku pohvalu.

"Kate također pokazuje svoju vještinu stvaranja povjerenja kod svoje djece kada se natječu ili da se sami pridruže nekoj igri. Dok je Louis pržio sljez na vatri, spustila se do njegove visine kako bi mu se pridružila i kako bi mu omogućila da se on osjeća motivirano, ali ne previše roditeljski", izjavila je Judi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica pokazala bujnu stražnjicu nasred ulice u Miamiju, a zbog ovakvih je izdanja i postala svjetska senzacija!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Roser - 3 Natalie Roser - 2 Natalie Roser - 1 Natalie Roser - 10 +9 Natalie Roser - 7 Celebrity Nevidljivi badić koji je nosila ova zgodna plavuša stvorio je pravu pomutnju na plaži, evo zašto je zbunila sve prisutne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene