Reagirao i darijo srna

Snimka ovih mladenaca rasplakala je Hrvatsku, sada se oglasila i obitelj mladoženje: "Joso je stradao u nesreći, to su bili teški trenuci"

Lucija i Joso Lucija i Joso Instagram/Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija i Joso - 1 Lucija i Joso - 2 Lucija i Joso - 3 Lucija i Joso - 4 Lucija i Joso - 5 Lucija i Joso - 6 Lucija i Joso - 7 Lucija i Joso - 8 Lucija i Joso - 9 +0 Lucija i Joso Galerija

Nakon što je snimka prvog plesa mladenaca Jose i Lucije iz Zadra ganula je mnoge, oglasio mladoženjin brat.

Ovih dana društvenim mrežama širi se snimke prvog plesa mladenaca Lucije i Jose i Zadra, koja je mnogima izmamila suze na oči.

Za prvi ples odabrali su pjesmu "Najlipša si" Tomislava Ivčića, a mladoženju u plesu nije spriječila činjenica da je u kolicima. No trenutak koji je sve posebno dirnuo bio je kada su mu brat i prijatelji pomogli uspraviti se tijekom plesa, a njihov video lajkao je čak i bivši Vatreni Darijo Srna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DALMATINSKA PISMA (@dalmatinskapisma)

Sada se u medijima oglasio brat mladoženje.

"Joso je stradao u prometnoj nesreći prije deset godina i to su bili iznimno teški trenuci kako za njega tako i za čitavu našu obitelj i prijatelje, ali, eto, deset godina poslije iznimno nam je drago što Joso može biti i postaje primjer i inspiracija svima koji se nalaze u sličnoj situaciji", rekao je Josin brat Mate Bobanović za RTL.

"Dragi ljudi, svi vi koji ste zdravi, cijenite svaki korak koji napravite, a vi drugi znajte ljubav sve podnosi i nikad ne prestaje", zaključio je Mate.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić - 4 Iris Rajčić - 3 Iris Rajčić - 1 Iris Rajčić - 2 +25 Iris Livaja Zanimljivosti Iris Livaja pokazala je kako je ukrasila božićno drvce, jedan je ukras posebno svima zapeo za oko

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 +11 Božo Kralj - 8 Celebrity Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene