Ekipa za poželjeti!

Enis Bešlagić u Njemačkoj susreo čak dvojicu legendarnih Vatrenih i pohvalio se fotkama: "Malo nas je, al' smo dobro raspoređeni"

Enis Bešlagić i Mario Stanić Enis Bešlagić i Mario Stanić Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Darijo Srna Enis Bešlagić i Mario Stanić Enis Bešlagić i Artem Pivovarov Darijo Srna i Mirela Forić Srna s kćeri Mario Stanić Darijo Srna - 1 Darijo Srna i Mirela Forić Srna s kćeri Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 5 Darijo Srna sa suprugom - 2 Darijo Srna i Mirela Srna - 3 +0 Enis Bešlagić i Mario Stanić Galerija

Enis Bešlagić u Hamburgu je pratio utakmicu Antwerpa i Šahtara u društvu Darija Srne i Marija Stanića.

Popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić u Hamburgu je prisustvovao utakmici 5. kola lige prvaka između Antwerpa i Šahtara, gdje se družio i s dvojicom legendarnih Vatrenih.

Enis je na svojem profilu na Instagramu objavio fotografije na kojima pozira s Dariom Srnom i Marijem Stanićem, uz koje je šaljivo poručio: "Malo nas je, al smo dobro raspoređeni".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Bešlagić se na utakmici družio i s ukrajinskim pjevačem Artemom Pivovarovim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Inače, Srna i Stanić danas su funkcioneri ukrajinskog kluba Šahtar, a obojica su igrali za reprezentaciju kada je Hrvatska na Svjetskom prvenstvu 1998. godine osvojila broncu.

Mario je zbog teške ozljede koljena sezone 2003./04. morao je prisilno završiti nogometnu karijeru, a Dario je u lipnju 2019. godine objavio kraj igračke i početak trenerske karijere.

Obojica se mogu pohvaliti i dugim, sretnim brakovima. Mario je sa suprugom Draganom u braku od 2002. godine, a upoznali su se 1997. u Metkoviću, kad je njoj bilo samo 17 godina. Par zajedno ima dvoje djece. Dario je od 2010. godine u braku s poduzetnicom Mirelom Forić Srnom, a i oni imaju dvoje djece.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 +18 David Caruso - 14 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tena Nemet Brankov Tena Nemet Brankov Tena Nemet Brankov Tena Nemet Brankov +6 Tena Nemet Brankov Celebrity Kći našeg pokojnog glumačkog para krenula je stopama svojih roditelja, koji bi danas sigurno bili ponosni na nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene