inače izbjegava medije

Bivši Vatreni u rijetkom izlasku u javnost sa suprugom u koju se zaljubio na prvi pogled, zajedno su od njegova ljubavnog brodoloma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Stanić i supruga Dragana rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, no iznimku su napravili kako bi podržali njegova bivšeg suigrača Gorana Vlaovića.

Nogometaš Mario Stanić rijetko se pojavljuje u javnosti posljednjih godina, a svoj privatni život pokušava držati što dalje od medija. Ipak, bivši Vatreni iznimku je napravio zbog otvaranja wellnes oaze nekadašnjeg reprezentativca i kolege Gorana Vlaovića te Zorana Sedlara.

Prijatelja je podržao skupa sa suprugom Draganom, a par se družio s dobro poznatim licima hrvatskog javnog života. Na otvaranju su bile i bivše misice, a pred kamere su sjele Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina, kao i nogometaši Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić.

Stanića se često u medijima spominje zbog njegova ljubavnog brodoloma. Od svoje supruge Adise razveo se jako mlad, a bivši supružnici imaju kćer Emu.

Vatreni Super Mario nakon toga se zaljubio na prvi pogled u Draganu, s kojom je i danas u braku i imaju dvoje djece. Mario i supruga upoznali su se u ljeto 1997. u Metkoviću kada je njoj bilo 17 godina. Tada je igrala rukomet i on ju je često pratio na utakmicama. Četiri godine kasnije par je ozakonio svoju vezu, a 2002. vjenčali su se i crkveno u Londonu, u kojem je igrao za poznati nogometni klub Chelsea.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišura - 1 Celebrity Natalija Prica poslije dugo vremena u javnosti, zabavljala se u društvu naših bivših misica, rijetko ih imamo priliku vidjeti na okupu!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene