raspričala se i o sinu

Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Galerija

Franka Batelić se u novom intervjuu raspričala o sinčiću Viktoru, a progovorila je i o braku s Vedranom Ćorlukom te je spomenula i njegovu mamu Anđu.

Pjevačica Franka Batelić zvijezda je novog broja bosanskohercegovačkog časopisa Azra, za koji je dala i veliki intervju.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Povod je bila njezina nova pjesma "On", koju je snimila u duetu s popularnom srpskom pjevačicom Sarom Jo, a raspričala se i o svojem privatnom životu.

Nezaobilazno je bilo pitanje o njezinu suprugu, umirovljenom nogometašu Vedranu Ćorluki, a Franka tvrdi da ne postoji nikakva posebna tajna njihova skladnog braka.

"Bitno je biti svoj i prepustiti se osjećajima", kazala je pjevačica pa se raspričala o njihovu sinčiću Viktoru.

"Majčinstvo je nešto najljepše, ali i najodgovornije. Uloga majke me promijenila, priznajem, nabolje. Viktor je znatiželjan, veseo dječak za kojim neprestano treba trčati jer nikad nema mira. I vrlo slabo spava po noći. Sada mi je jasno što su mislile prijateljice koje su mi rekle 'naspavaj se prije nego rodiš'", ispričala je te je dodala i kako je teretanu zamijenila trčanjem za Viktorom.

Ipak, istaknula je i kako na usluzi ima odličan "baka servis".

"Imam sreće što imam divnu majku i svekrvu, tako da mi zaista mnogo pomognu", pohvalila je Franka svoju mamu Igrid i svekrvu Anđu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Pjevačica nedavno na svojem Instagramu pohvalila i kako će se uskoro okušati u jednoj novoj ulozi. Naime, Franka će voditi ovogodišnju Doru, na kojoj je 2018. pobijedila s pjesmom "Crazy".

Inače, Franka je u braku s Ćorlukom od 2018. godine, a vjenčali su se u Istri nakon šest godina veze. Viktor je njihovo prvo dijete, a na svijet je stigao u siječnju 2020. godine.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) +17 Christina Hendricks (Foto: AFP) Celebrity Vlasnica najbujnijeg dekoltea počastila rijetkom fotkom u donjem rublju, inače ne objavljuje ovakve prizore!!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene