Ni njoj ništa nije bilo jasno!

Urnebesna snimka slučajnog prolaznika pored Kate i Williama postala je viralni hit, ovo baš morate vidjeti!

Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 3 TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 1 +19 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 2 Galerija

Jedan je slučajni prolaznik neometano projurio pokraj Kate Middleton i princa Williama, a video tog trenutka proširio se brzo društvenim mrežama i postao hit.

Snimka jednog urnebesnog trenutka s ulica Londona nastala tijekom šetnje princa Williama i Kate Middleton proširila se društvenim mrežama i dobro nasmijala obožavatelje kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Naime, netko je ovih dana snimio Williama i Kate pri posjeti puba Dog and Duck u Sohou i njihov razgovor s osobljem koje ih je tamo dočekalo. Kraljevski je par tamo stigao u pratnji članova svog osiguranja, koji su budno pratili svaki njihov korak, međutim jedan građanin prošao je nesmetano pokraj njih, a sudeći prema viđenom, ni sam nije bio toga svjestan.

U urnebesnoj snimci vide se Kate i William i stariji gospodin koji prolazi pokraj njih, a pripadnici osiguranja primijetili su ga tek nekoliko trenutaka kasnije i zaustavili ga. On im je zbunjeno pokazao i rekao kako se vraća iz ljekarne, a video tog momenta objavljen je na TikToku.

@swalefna #duet with @realizzareimieisogni #royalfamily ♬ original sound - dionpietrosanti

"Nikakvo osiguranje nije moglo spriječiti ovog čovjeka da stigne tamo gdje je trebao", stoji u opisu.

Video počinje scenom u kojoj princ i princeza pozorno slušaju što im govori članica osoblja dok stoje ispred ulaza. Tada se niotkuda pojavio čovjek držeći papirnatu vrećicu koji ni ne primjećuje pokraj koga se nalazi. Nakon što je projurio pokraj Kate i Williama, tjelohranitelj mu je prišao kako bi pogledao što nosi u vrećici, a nakon što se uvjerio da ne predstavlja nikakvu prijetnju, uputio ga je u smjeru u kojem treba ići.

Nakon što je uočila da se nešto događa, Kate je znatiželjno provirila iza ugla, a video završava scenom u kojoj se smiješi i gleda niz cestu za muškarcem.

Video je dosad prikupio više od 652 tisuće lajkova i dobro je zabavio korisnike društvene mreže.

"Postao je slavan i nema o tome ni najmanjeg pojma", "Taj čovjek vjerojatno nije imao pojma pored koga prolazi", "Doslovno ne razmišlja o njima i pokušava se vratiti kući", "Sviđa mi se što je Kate provjerila što se dogodilo s njim", "Kate nije smetao", "Ona je bez sumnje najbolja veleposlanica koju ova zemlja trenutačno ima", zaključili su u komentarima.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić +24 Anđa Marić Celebrity Anđa Marić završila na hitnoj, pokazala groznu ozljedu stražnjice nakon nezgode: "Ovo je bilo u meni"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Zanimljivosti Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene