Ovo mu je već tradicija!

Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Blake Lively i Ryan Reynolds Blake Lively i Ryan Reynolds Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds Taylor Swift i Blake Lively Blake Lively na Super Bowlu - 3 Blake Lively na Super Bowlu - 4 Blake Lively na Super Bowlu - 2 Blake Lively na Super Bowlu - 1 Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice +17 Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Galerija

Dok se njegova supruga Blake Lively zabavljala na Super Bowlu, glumac Ryan Reynolds opet je smišljao izjavu kojom će nasmijati milijune svojih pratitelja.

Glumački par Ryan Reylonds i Blake Lively jedan su od omiljenijih parova na svijetu, a mnogima su poznati po svojim sarkastičnim komentarima i šalama koje bacaju jedno drugome.

Isto se dogodilo i ovog puta, a dok se Blake zabavljala na Super Bowlu, Ryan je smišljao na koji će način opet ''spustiti'' supruzi.

Naime, Blake je u VIP loži pratila finale Super Bowla u društvu poznatih prijateljica Taylor Swift, Lane Del Ray i Ice Spice, a kamere su glumicu nekoliko puta prikazale na TV ekranima.

Njena pojava nije promaknula ni Ryanu koji je potom objavio svoju fotografiju pokraj televizora na kojem je bila scena iz njegovog filma ''Deadpool'' uz opis:

''Jesu li svi vidjeli trailer ''Deadpoola''? Također, je li netko vidio moju suprugu?''.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Njegovi pratitelji nastavili su šalu u komentarima, a ovo su bili neki od odgovora.

''Žena ti je na Usherovom koncertu i gleda kako igra dečko Taylor Swift'', ''Moguće da sam u krivu, ali mislim da je na koncertu Taylor Swift'', ''Vani je s curama'', ''Hej Ryan, kosa tvoje žene ukrala je svu pozornost'', pisali su pratitelji.

Blake i njene prijateljice uživale su u gledanju tekme, a jedan trenutak nasmijao je ljude diljem svijeta koji su pratili prijenos kad su u slavlju poena nokautirale Lanu Del Ray.

Podsjetimo, ovogodišnji Super Bowl izazvao je pompu javnosti zbog veze Taylor Swift i igrača Chiefsa Travisa Kelcea. Inače, očekivalo se da će Kelce na Super Bowlu zaprositi Swift, a kladionice su čak u ponudi imale i oklade da će par objaviti trudnoću, no ništa od toga nije se dogodilo.

Blake i Ryan vjenčali su se 2012. godine, a u braku su dobili tri kćeri - James, Inez i Betty, a prošle godine rodilo im se i četvrto dijete čiji spol još nisu otkrili. 

Blake Lively i Ryan Reynolds su mi kao par:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Severina - 6 In Magazin: Severina - 5 In Magazin: Severina - 4 In Magazin: Severina - 3 +17 In Magazin: Severina - 2 inMagazin Unatoč turbulentnom životnom periodu Seve se bez problema šali na svoj račun: ''Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 5 +26 Tatjana Jurić - 3 Celebrity Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene