jako su slične

Holivudska miljenica snimljena u društvu svoje majke, na prvi pogled će vam biti jasno što je od nje naslijedila!

Blake Lively s mamom Elaine Blake Lively s mamom Elaine Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively s mamom Elaine Blake Lively s mamom Elaine Blake Lively s mamom Elaine Blake Lively s mamom Elaine Blake Lively, Amber Tamblyn, America Ferrera i Alexis Bledel Alexis Bledel, Amber Tamblyn, America Ferrera i Blake Lively Alexis Bledel, Amber Tamblyn, America Ferrera i Blake Lively Blake Lively i Taylor Swift - 10 Blake Lively i Taylor Swift - 12 Blake Lively - 1 +19 Blake Lively - 4 Galerija

Blake Lively snimljena je u šetnji sa svojom majkom Elaine, kojoj nevjerojatno nalikuje.

Glumica Blake Lively (36), koja se proslavila u seriji "Tračerica" kao Serena van der Woodsen, s vremenom je postala holivudska miljenica i paparazzi je prate u stopu.

Tako su je ovog tjedna uspjeli uloviti u šetnji s njezinom majkom Elaine, kojoj Blake nevjerojatno nalikuje, a na prvi pogled je jasno i da je od nje naslijedila bujnu plavu kosu, koja joj je zaštitni znak.

Nakon što su ih snimili paparazzi, Blake je na svojem profilu na Instagramu i sama objavila jednu fotografiju s mamom, na kojoj se pogotovo vidi koliko su slične.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

Iza Blake je uzbudljiv tjedan u kojem je sa svojom najboljom prijateljicom Taylor Swift proslavila njezin rođendan, a zatim se na jednoj svečanosti ujedinila sa kolegicama iz kutlne tinejdžerske komedije "Čarobne hlače", glumicama Alexis Bledel, Amber Tamblyn, Americom Ferrerom.

Inače, Blake je u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom s kojim ima četvero djece, a njih dvoje slove kao jedan od omiljenih holivudskih parova.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty Sophie Turner i Tabitha Doherty +23 Sophie Turner - 1 Celebrity Uhvaćena u strastvenim trenucima sa ženom nakon burnog razvoda i romanse s najpoželjnijim neženjom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Bendelja Tihomir Bendelja Tihomir Bendelja Tihomir Bendelja +16 Tihomir Bendelja Nekad i sad Sjećate se pobjednika prvog Supertalenta? Od toga je prošlo 14 godina, a evo koliko se on otad promijenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene