svaka čast!

Pred oltar su stali mladi i nitko im nije predviđao svijetlu budućnost, no 46 godina kasnije su najskladniji par Hollywooda

Ron Howard (Foto: Getty) Ron Howard (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Howard (Foto: Getty) +0 Rance i Ron Howard (Foto: Getty) Galerija

Ron i Cheryl Howard u braku su od svoje 21. godine i dobili su četvero djece, a sudeći po posljednjim fotografijama i dalje su zaljubljeni kao prvoga dana.

Američki redatelj Ron Howard i njegova supruga Cheryl u braku su 46 godina, a sudeći po posljednjim fotografijama njihova je ljubav snažnija no ikada te i dalje uživaju u društvu jedno drugoga. Fotografi su ih uhvatili u šetnji u Australiji, gdje on snima novi film, a sretni par izgledao je zaljubljeno i opušteno.

Pogledaj i ovo showbuzz Uvrede i suze dvaju diva Šokantna svađa Beyonce i Kim!

67-godišnji redatelj i njegova supruga ležerno su razgovarali u šetnji uz kavu. Howard inače s Colinom Farrellom, Viggom Mortensenom i Joelom Edgertonom snima film "13 života" temeljen na stvarnoj priči koja se dogodila 2018. godina kada su spasioci spašavali turiste iz špilje.

Ron i Cheryl Howard su 46. godišnjicu braka proslavili početkom lipnja ove godine, a vjenčali su se kada su imali tek 21 godinu. On je u to vrijeme bio glumac u usponu, dok je Cherly radila kao spisateljica na nekoliko projektata. U skladnom su braku dobili četvero djece.

Već ih desetljećima nazivaju najstabilnijim parom Hollywooda, a brojne kolege istaknule su kako su pomalo i zavidni na njihovu ljubav koja traje toliko dugo. Iako im nisu predviđali svijetlu budućnost, Ron i Cheryl su svima dokazali upravo suprotno.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +3 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Svaki novi badić u kojem se pojavi još je manji od prethodnog, a ovaj joj nije uspio ni prekriti cijele grudi!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) +1 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako to izgleda kada jednu od najseksi glumica dečko mora nositi kući, inače je on taj koji se neprimjereno ponaša u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene