malo je pretjerala

Ovako to izgleda kada jednu od najseksi glumica dečko mora nositi kući, inače je on taj koji se neprimjereno ponaša u javnosti

Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Galerija

Machine Gun Kelly snimljen kako iznosi pripitu Megan Fox iz kluba nakon noćnog izlaska.

Otkako je zbog njega ostavila supruga nakon 10 godina braka, glumica Megan Fox (35) ne odvaja se od repera Machinea Guna Kellyja (31), a paparazzi ih prate u stopu.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Tako su ih proteklog tjedna snimili nakon ludog noćnog izlaska u jednom klubu u Zapadnom Hollywoodu iz kojeg je Kelly morao iznijeti Fox.

Vidno pripita, Meghan je jedva držala oči otvorene dok ju je dragi nosio na leđima, a zanimljivo je bilo vidjeti da jednom on nije taj koji se neprimjereno ponaša u javnosti.

Otkako su zajedno, reper je već nekoliko puta glumici u izlasku predio show, a javnost se zbog svega ne prestaje čuditi kako su njih dvoje uopoće završili skupa.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece, a Megan je nedavno izjavila i kako bi se htjela udati za Kellyja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +3 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Svaki novi badić u kojem se pojavi još je manji od prethodnog, a ovaj joj nije uspio ni prekriti cijele grudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene