''To je dio njihove mašte''

Napokon je poznato tko stoji iza šokantnih, polugolih odjevnih kombinacija ove žene koja svakim svojim izlaskom završi u medijima!

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 +19 Bianca Censori i Kanye West - 4 Galerija

Supruga Kanyea Westa Bianca Censori izazvala je zgražanje Talijana kad se na ulici pojavila u uskom prozirnom kostimu, a sada je otkriveno i tko ju tako oblači, nije Kanye.

Bianca Censori proteklih se mjeseci proslavila zbog oskudnih i ekstravagantnih modnih kombinacija u kojima hoda ulicama u društvu svoga partnera Kanyea Westa.

Zbog golišavih outfita Bianca je izazvala zgražanje javnosti, a kad su se takvi pojavili u Italiji, građani su je čak i prijavili policiji.

A iako mnogi misle da ju tako oblači njen suprug Kanye, sada je otkriveno da to nije istina. Za njezina modna izdanja zaslužan je tim dizajnera koji njoj i Kanyeu pomaže u osmišljavanju outfita tijekom boravka u Italiji, piše Mirror.

Taj je detalj otkrila modna dizajnerica Mowalola Ogunlesi, koja je s Kanyeom surađivala na njegovoj kolekciji iz 2020.

"Bianca ima utjecaja na odluku o tome što će nositi. Sve što nosi produkt je njezine i Yeove mašte", rekla je te dodala da im u osmišljavanju outfita pomaže tajni tim dizajnera.

Dizajnerica je dodala kako par time želi pokazati ljudima kako sami mogu postići takva izdanja, pa zbog toga odabiru odjeću poput tajica koje zatim stiliziraju prema njezinu tijelu.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, Bianci zbog razgolićenih izdanja prijeti novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

Inače, Bianca i Kanye vjenčali u se u siječnju ove godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je prije bio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 +17 Ecija Ivušić - 1 Celebrity Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 5 +27 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda dom srpske zvijezde o kojoj trenutačno priča cijela regija, a u Zagrebu je napravila pravu pomutnju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene