prešli svaku mjeru!

Dok je polugola slijedila upute slavnog supruga, oko njih je nastao potpuni kaos, a okupljeni su s nevjericom promatrali bizarne prizore!

Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 3 +19 Bianca Censori i Kanye West - 4 Galerija

Kanye West je fotografirao svoju suprugu Biancu Censori na ulici u Firenci s gomilom uzbuđenih prolaznika, koji su svjedočili bizarnim trenucima.

Reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori na odmoru u Italiji ne prestaju privlačiti pažnju svojim bizarnim istupima.

Sada su snimljeni u Firenci, dok je Kanye fotografirao Biancu na ulici s gomilom uzbuđenih prolaznika. Reper je pritom pokazao supruzi gdje točno treba stajati i namjestio ju je u željenu pozu, a okupljeni su u nevjerici gledali što joj radi i snimali ih mobitelima.

Bianca je i ovaj put bila polugola, a nosila je bodi u boje kože iz kojeg su se razlijevale njezine bujne obline. Kanye se, s druge strane, pokrio od glave do pete.

Reper je suprugu zatim počastio i shoppingom u obližnjoj luksuznoj trgovini.

Inače, par je svojim neprimjerenim ponašanjem i vulgarnim izdanjima na odmoru razbjesnio Talijane, koji su čak zatražili i njihovo izbacivanje iz države.

Bianca je čak nekoliko puta prošetala u potpuno prozirnim kreacijama, a jednom prilikom je izašla i u toplesu te je pokrila grudi jastukom koji je držala u rukama.

Mnogi vjeruju da se iza njenih modnih odabira krije upravo Kanye te da joj on određuje što će i kada nositi. Zbog toga su već i ranije na društvenim mrežama njezini obožavatelji izrazili svoju zabrinutost.

"Ili se radi o nekoj bizarnoj formi umjetničkog performansa, ili je ovo ekstreman prikaz onoga za što je Kanye već i ranije optužen, a to je potpuna dominacija nad partnericom i kontroliranje njezinih modnih odabira", potvrdila je i stručnjakinja za govor tijela Judi James za Daily Mail.

Inače, Bianca i Kanye vjenčali u se u siječnju ove godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji.

Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je prije bio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear +24 Heather Locklear Celebrity Nekadašnju seks-bombu uništile su ovisnosti i operacije, njezine nove fotografije teško je gledati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +25 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić usred koncerta prišla muškarcu kojeg je primijetila u publici, a uslijedio je i presladak trenutak na pozornici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene