netko joj se pridružio

Nina Badrić usred koncerta prišla muškarcu kojeg je primijetila u publici, a uslijedio je i presladak trenutak na pozornici!

Nina Badrić Nina Badrić Radule Perisic/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 +19 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić nastupila je u Nišu, a tijekom koncerta je srdačno pozdravila jednog muškarca u publici.

Naša glazbena diva Nina Badrić obradovala je Nišku publiku posljednjeg dana ljeta koncertom pod zvijezdama, koji je održan na otvorenoj pozornici.

Za ovu je prigodu odabrala elegantnu crnu haljini s prozirnim dijelovima, a svojom pojavom i glasom posebno je oduševila jednom muškarca u publici, s kojim se tijekom koncerta i srdačno pozdravila.

Nini su se tijekom nastupa na pozornici pridružila i djeca koje je dočekala s oduševljenjem, a fotografi su zabilježili preslatke prizore.

Badrić je na sceni prisutna još od 90-ih, a tijekom dugogodišnje karijere stekla je veliku bazu obožavatelja i izvan Lijepe Naše, čemu svjedoče i fotografije iz Niša koje možete pogledati u galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear +24 Heather Locklear Celebrity Nekadašnju seks-bombu uništile su ovisnosti i operacije, njezine nove fotografije teško je gledati!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Phoebe Gates - 3 Phoebe Gates - 2 Phoebe Gates - 1 Phoebe Gates - 3 +20 Phoebe Gates - 2 Zanimljivosti Roditelji su joj najbogatiji na svijetu, ali ona je sama morala raditi kućanske poslove i jedna stvar joj je bila dugo zabranjena, a evo kako danas živi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene