zainteresirao je javnost

Potražnja za knjigom princa Harryja je ogromna, dodatni primjerci u nekim su se gradovima počeli tiskati već na sam dan objave knjige

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, knjiga Spare Princ Harry i princ William Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry u Las Vegasu - 1 +20 Princ Harry u Las Vegasu - 2 Galerija

Golem interes čitatelja za memoare britanskog princa Harryja primorao je pariškog nakladnika Fayarda da otisne dodatnih 130.000 primjeraka samo dva dana otkako se u utorak pojavila na policama.

Tih dodatnih 130.000 primjeraka slijedilo je nakon prve naklade od 210.000 komada, rekao je glasnogovornik Fayarda.

Pogledaj i ovo Princ Harry Progovorio o očevoj bolesti! Princ Harry dao je odgovor na goruće pitanje je li moguće ponovno ujedinjenje njegove obitelji: "Hmm, gledajte..."

Dodao je da će se, ovisno o narudžbama, morati tiskati nove.

Nove narudžbe za knjigu "Spare" (Rezerva), a koja se u Francuskoj prodaje pod naslovom "Le Suppléant" za sada su 20 posto veće nego što je bio slučaj s prvom nakladom memoara bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, koji je bio blockbuster kada je objavljen 2020. godine.

U autobiografskoj knjizi Harry otkriva sve o sebi, pa tako i da je molio oca da se ne oženi Camillom, koja je danas kraljica supruga Ujedinjenog Kraljevstva.

Knjiga obiluje i pikanterijama iz života kraljevske obitelji te je Harry opisao kako ga je stariji brat, prijestolonasljednik William, fizički napao u svađi.

Nakladnik International Publisher Penguin Random House rekao je ranije ovaj tjedan da su Harryjevi memoari već prvog dana potukli rekord za neku knjigu koja nije fikcija s više od 1,4 milijuna primjeraka prodanih u Sjedinjenim Državama, Kanadi i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Britanski kralj Karlo III., te njegovi sin William u četvrtak su se prvi put pojavili u javnosti nakon objave memoara princa Harryja i njegovih tv intervjua u kojima je iznio niz optužbi na račun britanske kraljevske obitelji no nisu o tome dali nikakav komentar.

U Munchenu je glasnogovornica nakladnika Penguin Random House rekla da su i oni počeli tiskati dodatne primjerke na njemačkom jeziku i to već na dan objave knjige.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić - 2 In Magazin: Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić Izabel Kovačić +25 Izabel Kovačić Celebrity Izabel Kovačić pohvalila se fotografijama s proslave svog 30. rođendana, a označila je i drage ljude koji su joj uljepšali taj dan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus s mamom +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Iako zvuči nemoguće, ovakav dekolte kod Nives još nismo vidjeli, u blještavom kombinezonu pokazala je svu svoju raskoš

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene