ima nekoliko nekretnina

Kći Nede Ukraden otkrila detalje iz stana u kojem žive: "Toliki je da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke"

Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden i Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden i kći Jelena +18 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden vlasnica je nekoliko nekretnina u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, a detalje je otkrila njezina kći Jelena u jednom od intervjua za medije iz susjedstva.

Neda Ukraden jedna je od najuspješnijih pjevačica ovih prostora, s bogatom glazbenom karijerom, ali i bogatom imovinom koju posjeduje, među kojima je i nekoliko nekretnina.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

72-godišnja Neda vlasnica je stana u Zagrebu, dva stana na Banovu brdu u Beogradu, nekretnine u naselju Beograd na vodi te vile u Boki Kotorskoj, u kojoj se voli odmarati. A koliko su raskošni, otkrila je Nedina kći Jelena Bilbija Minović u jednom od intervjua za srpski magazin Blic.

"Sreća je da imamo veliki stan, toliko da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke jedni drugima, tako da se mama uvijek može odmoriti. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima", otkrila je Jelena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Neda inače ne voli otkrivati detalje iz svog privatnog života, ali je u jednom intervjuu za Azru priznala koliko joj je karijera utjecala na njega.

"Biti žena, majka, supruga, a baviti se ovakvim intenzitetom pjevanjem, estradom, turnejama, podrazumijeva da će jedno od ta dva segmenta stradati i ispaštati i da će biti problema, nerazumijevanja, prigovaranja. Ne vjerujem da postoji idealan partner koji vjeruje i razumije partnericu, ženu koja se bavi ovim poslom i zato je prava lutrija kad vidite da se održao takav brak. Meni, nažalost, to nije pošlo za rukom, ali, unatoč razvodu, održali smo poštovanje i prijateljstvo jedno prema drugom, kao i beskrajnu ljubav prema našoj kćeri", izjavila je tada Neda, koja ponosno nosi i titulu najseksi bake Balkana.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +23 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka pokazao što je radio za Prvi maj, a Franka je zbog njegove objave postala hit na društvenim mrežama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 4 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 3 +25 Maja Šuput - 7 Zanimljivosti Šuput objavila video nestašnog Blooma u restoranu pa sve nasmijala do suza: "Zna i mali da je panceta najzdravija!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene