otkrila i tajnu svoje ljepote

Najseksi baka Balkana progovorila o svom privatnom životu: ''Ne vjerujem da postoji idealan partner koji vjeruje i razumije partnericu u ovom poslu''

Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 4 In Magazin: Neda Ukraden - 1 In Magazin: Neda Ukraden - 2 In Magazin: Neda Ukraden - 3 In Magazin: Neda Ukraden - 4 In Magazin: Neda Ukraden - 5 +19 Neda Ukraden - 1 Galerija

Neda Ukraden objavila je nedavno svoju autobiografiju koja nosi naziv njene poznate pjesme ''Zora je svanula”.

Pjevačica Neda Ukraden (72) poznata i kao najseksi baka Balkana za Azru.ba otvoreno je progovorila o ponekim detaljima iz privatnog života o kojima inače ne govori. 

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Za početak je otkrila smatra li se sretnom ženom. 

"Beskrajno sam sretna jer sam uspjela stvoriti divnu obitelj, odgojiti u tuđem svijetu kćerku kojoj sam bila i otac i majka i koja je moj najveći uspjeh, školovati je, omogućiti joj da bude zreo, stabilan čovjek i divna majka i supruga. Ponosna sam na njen brak, na mog zeta, a njihova dječica, moje unuke i unuk, jesu moja najveća radost. Ponosna sam i na dugotrajnu, bogatu karijeru koja je davno prešla granice nekadašnje Jugoslavije. Da mi je neko rekao da ću i poslije 70 –te biti zanimljiva i raditi kao u najmlađim danima, rekla bih da se šali. Ali istina je, i to je nešto što me čini zadovoljnom, ali i zahvalnom", rekla je ponosno Neda koja je slavu stekla je jer je učila od najboljih pjevača nekadašnje Jugoslavije, ali i od onih svjetskih Tine Turner

Je li joj karijera utjecala na privatni život...

"Biti žena, majka, supruga, a baviti se ovakvim intenzitetom pjevanjem, estradom, turnejama, podrazumijeva da će jedno od ta dva segmenta stradati i ispaštati i da će biti problema, nerazumijevanja, prigovaranja. Ne vjerujem da postoji idealan partner koji vjeruje i razumije partnericu, ženu koja se bavi ovim poslom i zato je prava lutrija kad vidite da se održao takav brak. Meni, nažalost, to nije pošlo za rukom, ali, uprkos razvodu, održali smo poštovanje i prijateljstvo jedno prema drugom, kao i beskrajnu ljubav prema našoj kćeri".

Kako joj se život promijenio nakon dolaska unuka...

"Već sam rekla da je za mene moja obitelj moj najveći uspjeh, a moje unuke Neda i Aleksandra kao i unuk Dušan su moj izvor sreće, snaga i smisao svih mojih napora, dostignuća. Gledam ih kako rastu, kako odrastaju u različite talentirane, šašave, preslatke osobe i za svakog od njih mislim da imaju nešto moje, da su pomalo na mene", rekla je Neda kroz smijeh.

Otkrila je i tajnu svoje ljepote.

"Nema tajne za izgled, samo posvećenost, trud i rad da se to što mi je majka priroda dala, očuva, održi što duže i bolje. I vježbe, i njega i prehrana. Samo od sebe neće ništa. Ali, nema te kozmetike ni zahvata koji može izbrisati ako ste nesretni, zli, neispunjeni. Tako da sreća, zadovoljstvo sobom, svojom obitelji, svojim poslom, sigurno se vidi i na licu", zaključila je za kraj.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Maja objavila rijetke strastvene fotke s Nenadom, opisala ih je jednom svima dobro znanom riječi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene