Prizori za pamćenje

Ljepotom su uvijek zasjenile sve na tribinama: Evo kako su nekada navijale bolje polovice naših rukometaša

Supruge tješe rukometaše (FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell) - 4 Supruge tješe rukometaše (FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell) - 4 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Supruge tješe rukometaše (FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell) - 4 Supruge tješe rukometaše (FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell) - 2 +0 Supruge tješe rukometaše (FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell) - 1 Galerija

Ana Stepančić, Iva Alilović, Olja Vora, Nikolina Lacković i Lucija Duvnjak, samo su neke od domaćih ljepotica koje su na tribinama pratile naše rukometaše, a svoje supruge.

I dok se naši rukometni reprezentativci trenutačno nalazi na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu i dok za njih navija cijela Hrvatska bodreći ih pred malim ekranima, jedan važan dio koji inače ide uz njih ovaj put nedostaje.

Pogledaj i ovo Igor i Olja Vori Svestrana i posebna! Supruga našeg proslavljenog rukometaša voli se isticati u atraktivnim outfitima, a malo tko zna da radi na jednoj vrlo važnoj poziciji!

To su naravno njihove bolje polovice koje bi svojom ljepotom zasjenile cijele tribine, a na kraju svakog susreta ih dočekale toplim zagrljajem ili poljupcima, bilo da se radilo o porazu ili pobjedi. No zbog sigurnosnih mjera i pandemije koronavirusa odlučeno je kako će se prvenstvo održavati bez gledatelja u dvorani, pa tako ovaj put ne mogu biti uz njih. 

Mi smo se prisjetili nekih njihovih najljepših izdanja s prošlih Europskih i Svjetskih prvenstva održanim unatrag nekoliko godina. Na tribinama su tako između ostalih sa srcem navijale Iva Alilović, Ana Stepančić, Olja Vori, Lucija Duvnjak, Nikolina Lacković, ali i brojne druge ljepotice koje nisu mogle promaći objektivima fotoaparata. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) +0 Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se borila s viškom kilograma i bila žrtva odbijanja, a sada se ponosno šeće s nikad tanjim strukom


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene