jako su vezani

Damir iz Lud, zbunjen, normalan odrastao je okružen ženama, evo kako izgledaju njegove tri sestre

Moamer Kasumović Moamer Kasumović DNEVNIK.hr 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Moamer, Mirha i Lejla Kasumović Moamer i Lejla Kasumović Moamer i Rejhana Kasumović Moamer i Rejhana Kasumović Moamer Kasumović - 1 Moamer Kasumović - 2 Moamer Kasumović - 3 Senad Bašić i Moamer Kasumović Moamer Kasumović Igor Šparavalo i Moamer Kasumović +16 Moamer Kasumović - 5 Galerija

Moamer Kasumović kao Damir u seriji "Lud, zbunjen, normalan" živi s muškarcima, no privatno je odrastao okružen ženama.

Bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović domaćoj javnosti najpoznatiji je iz kultne humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" u kojoj je svih 13 sezona glumio Damira Fazlinovića.

Za razliku od Damira, koji živi s ocem Farukom, djedom Izetom i, od šeste sezone, sinom Džebricom, Moamer je odrastao okružen ženama.

Pogledaji ovo Moamer Kasumović - 9 Zanimljivosti Damir iz serije ''Lud, zbunjen, normalan'' pokazao je kako izgleda imanje koje je naslijedio od oca, jedan dio posebno je sve oduševio!

Glumac ima tri sestre, stariju Mirhu te mlađe Lejlu i Rejhanu, s kojima je jako vezan. Njegova sestra Rejhana živi u Švedskoj i na IMDb se može naći podatak da je produkcijska menadžerica, dakle također je angažirana u filmskoj industriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

S Mirhom je još kao tinejdžer iz rodnog Bijelog Polja preselio u Sarajevo kako bi se školovao, a kasnije su im se pridružile i Rejha i Lejla.

On i sestre su bez roditeljske ruke prolazili kroz odrastanje i dijelili brigu o kuhanju, pranju i sličnim sitnicama o kojima većina ljudi tog uzrasta ne mora razmišljati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

Kada odrastate s curama kao jedino muško, onda to ima svoje privilegije. Kada si u stanu s još dva muškarca, onda se ne zna ni ‘ko pije ni ‘ko plaća', rekao je Kasumović svojedobno za Večernji list.

Istaknuo je i da zbog svojih sestara lakše razumije žene.

'Sa sestrama imam jako otvoren odnos, pa kod nas nikad ništa nije tajna ili tabu! Jednostavno, žene su drugi svijet kojem treba polako pristupati, a najbitnije je da znaš prepoznati što ona želi u tom trenutku', objasnio je.

Pogledaji ovo Moamer Kasumović - 2 Celebrity Najmlađi član obitelji Fazlinović iz hit-serije ''Lud zbunjen noramalan'' pokazao je jedan novi detalj: "Kakav gospodin!''

Kako izgledaju Moamerove sestre, pogledajte u galeriji.

Inače, Kasumović je rođen u Crnoj Gori, a u Sarajevu je završio gimnaziju i Akademiju scenskih umjetnosti.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Leko i Ivana Jerko Leko Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko i Iva Šarić +10 Jerko Leko i Iva Šarić Celebrity Bivši Vatreni Jerko Leko u tajnosti dobio treće dijete, evo i tko je njegova nova partnerica

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern - 16 Laura Dern - 15 +18 Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene