Vrlo je jednostavno

Meghan Markle samo jedan potez dijeli od novih milijuna, prijatelji je upozoravaju da pretjeruje: "Neće odustati"

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle, princ Harry i Cameron Diaz Princ Harry, Meghan Markle, Doria Ragland Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 +21 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Galerija

Meghan Markle planira zaraditi bogatstvo na društvenim mrežama i tako popuniti budžet nje i princa Harryja nakon što im je uskraćena kraljevska blagajna.

Meghan Markle mogla bi zaraditi pravo bogatstvo i to ako se odluči vratiti na društvene mreže, točnije na Instagram i postati stalna influencerica.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Stručnjaci za komunikacije oglasili su se na tu temu, nakon što je Mirror ekskluzivno izvijestio da Meghan planira ponovno pokrenuti svoj lifestyle blog "The Tig" kojeg je morala ugasiti nakon što se udala za princa Harryja.

Prema istraživanjima koje je proveo JeffBet, pokazalo da bi Meghan mogla zarađivati 30 tisuća dolara po jednoj sponzoriranoj objavi na Instagramu, ako počne promovirati sponzorske ugovore i sklopi partnerstva s poznatim markama. A ako planira nuditi savjete o hrani, putovanjima, modi i wellnessu, logično je da bi mogla unovčiti oglašavanje svojih omiljenih proizvoda na internetu.

Primjerice kada bi objavila samo 27 objava tijekom godine, mogla bi zaraditi 810 tisuća dolara, dovoljno da pokrije dio troškova života nakon što su njoj i Harryju uskraćeni novci iz kraljevske blagajne. A otkako su napustili svoje službene uloge u obitelji, potpisali su niz unosnih ugovora kako bi imali vlastiti izvor financija. Nakon snimanja dokumentaraca, izdavanja knjige, podcasta i još mnogo toga, par je prema Forbesu vrijedan ukupno 135 milijuna dolara, prenosi Mirror.

Uz to vode i svoju medijsku tvrtku Archewell Productions koja kreira sadržaje za Netflix uključujući njihovu dokumentarnu seriju "Harry & Meghan" u kojoj su govorili o životu u kraljevskoj obitelji. Također snimaju podcaste za Spotify - uključujući Archetypes, u kojima Meghan razgovara sa slavnim osobama uključujući Serenu Williams i pjevačicu Mariah Carey.

No navodno čak i njihovi prijatelji kažu da su se previše dali u posao.

"Mnogi njihovi prijatelji iz SAD-a savjetuju im da prestanu pokušavati osvojiti svijet. Ali Meghan kaže da ona ne želi odustati", rekao je njima blizak izvor za časopis Heat.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 8 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 3 +20 Donna D'Errico - 4 Celebrity Paparazzo fotke razotkrile zvijezdu ''Spasilačke službe'': U stvarnosti izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene