nije jedini primijetio

Dok je naša prezgodna sportašica plesala u oskudnom kostimiću, Ciboci je gledao samo u jedno: "Zbilja impresivno!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 2 Marko Cibocci Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 5 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 3 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 4 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 6 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 7 +19 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 8 Galerija

Ana Zaninović dobila je zanimljiv komentar od Marka Cibocija u četvrtoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Član žirija showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci u četvrtoj emisiji imao je nekoliko urnebesnih trenutaka.

Pogledaj i ovo Ana Zaninović, Mario Ožbolt Sasvim iskreno Ana Zaninović otkrila što misli o Marku Cibociju: ''Kako koju emisiju, nisam ja rekla da...''

Osim što je spomenuo guzu Frane Ridjana, nakon nastupa Ane Zaninović i Marija Ožbolta umjesto njihove izvedbe komentirao je njezine čizme.

"Ja nisam toliko gledao gornji dio kao Franka, mene su više fascinirale ove tvoje čizme, pa sam bacio pogled na njih, zbilja impresivno", priznao je Ciboci pa stručno nadodao: "Najveći problem je što ne prebaciš punu težinu i samim time izostaje kvalitetna akcija kukova."

A nije bio jedini u žiriju koji je primijetio Anine čizme.

"Ciboci je spomenuo čizme, meni su top i ne slažem se s njim po pitanju nogu, meni su izvrsne. Samo da prodiše to gore, ali ipak si nas zavela", istaknula je Larisa.

Ana je u četvrtoj emisiji showa, čija je tema bio film, utjelovila Juliju Roberts iz filma "Zgodna žena", a nosila je legendarnu bijelo-plavu haljinicu te plavu periku.

Ana i Mario od žirija su dobili 27 bodova, a žiri ih je i spasio od eliminacijskog glasanja.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 +31 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Celebrity Frano Ridjan o nikad težem trenutku u 25 godina karijere: ''Ja nisam mogao k sebi doći, pa neću valjda tu zabrljati...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos - 3 +27 Tamara Loos - 1 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene