Ma, kako joj to uspijeva?

Naša vizažistica zadivila transformacijom u Livakovića i Dalića, ovo morate vidjeti jer sličnost je nevjerojatna!

Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić - 27 Marina Mamić - 17 Marina Mamić - 18 Marina Mamić - 19 Marina Mamić - 20 Marina Mamić - 22 Marina Mamić - 25 Marina Mamić - 24 Marina Mamić - 23 Marina Mamić - 29 +18 Marina Mamić - 30 Galerija

Marina Mamić transformirala se pomoću šminke u Dominika Livakovića i Zlatka Dalića, pa izazvala oduševljenje svojih pratitelja i navijača Vatrenih.

Domaća vizažistica Marina Mamić poznata je u domaćoj javnosti zbog svojih nevjerojatnih transformacija kojima izaziva divljenje, a posljednjima je posebno oduševila.

Pogledaj i ovo Marina Mamić - 1 Što kažete? Hrvatska vizažistica pomoću šminke postala Baby Lasagna, i inače je poznata po fascinantnim transformacijama!

Marina je na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem se transformirala u golmana Vatrenih Dominika Livakovića, a onda i u izbornika Zlatka Dalića.

"I napokon je na red došao i veliki Dominik Livaković. Nadam se da vam se sviđa transformacija! Pišite svoje dojmove u komentarima i tagirajte ga pa možda dođe i do njega. Podrška našima da rasture", napisala je Marina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐌𝐀𝐌𝐈𝐂 (@marinamamic)

"Hihihi, pokidala si", "Taman kad pomislim najbolje dosad, ti napraviš još bolju transformaciju", "Najbolja transformacija dosad. Ova je original skinuta", "Woow, ovo što ti radiš posebna je vrsta umjetnosti. Svaka čast, kraljice", "Pa ja ne znam više je li ovo realno, dokle ti ideš", "Predobro je", komentirali su njezini pratitelji.

A onda je Marina objavila i video transformacije u Zlatka Dalića.

"A evo konačno i našeg izbornika, gospodina Zlatka Dalića. Njega nikako nisam mogla izostaviti. Nadam se da vam se sviđa i ova transformacija! Pišite mi svoje dojmove u komentarima. Ovom prilikom želim poželjeti našim dečkima i izborniku sreću na tekmi. Cijela Hrvatska je uz vas", napisala je Marina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍𝐀 𝐌𝐀𝐌𝐈𝐂 (@marinamamic)

"Top", "Fenomenalna si!!! Ovo je nevjerojatno! Sad imamo dva izbornika!", "Nevjerojatna si! Svaka čast", "Predivno. Draga umjetnice, ti si toliko talentirana da je šteta što ne živiš negdje u inozemstvu. Dosad bi već imala blistavu karijeru i osiguranu budućnost", "Ista, brate mili, ista", "Naklon do poda, bravo", "Genijalna kao uvijek", pohvalili su je.

Marina je nedavno oduševila i transformacijom u  Luku Modrića, a njezini pratitelji u komentarima nisu mogli vjerovati koliko je vjerno skinula našeg kapetana reprezentacije.

''Ti si čudo'', napisala joj je pjevačica Indira Levak, a s njom se složila i Lana Klingor Mihić napisavši: ''Nevjerojatno.''

Ostali nisu mogli prestati hvaliti njezin talent, a mnogi od njih označavali su i samog Luku Modrića te ga zamolili da zabije gol na sljedećoj utakmici i posveti ga upravo Marini.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Marija Pašalić - 22 Mario i Marija Pašalić - 21 Mario i Marija Pašalić - 20 Mario i Marija Pašalić - 19 +20 Mario i Marija Pašalić - 18 Celebrity Evo tko je tajanstvena supruga Marija Pašalića, koja nimalo ne nalikuje na ostale poznate WAGsice

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Ivana Knoll predvidjela rezultat utakmice Hrvatske i Argentine na zanimljiv način: ''Ovo sam i ja osjetio!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene