Ajoj!

Šuput pokazala kako ide Bloomovo odvikavanje od pelene, ovom neočekivanom potezu svog sina nije se nadala!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Frano Ridjan i Maja Šuput - 2 Frano Ridjan i Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 +19 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Galerija

Maja Šuput pokazala je na društvenim mrežama kako napreduje Bloomovo odvikavanje od pelena.

Pjevačica Maja Šuput nedavno se svojim pratiteljima na profilu na Instagramu pohvalila novim važnim razdobljem u životu svoga sina Blooma, a sada je pokazala kako napreduju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Naime, Bloom se počeo odvikavati od pelena i koristiti kahlicu, a nisu izostale ni njegove preslatke fotografije koje su sve rastopile. Maja je sada pak u pričama na Instagramu objavila video u kojem Bloom nosi istu po njihovu stanu, pa pokazala kako je to završilo i sve nasmijala.

"Uzmi tutu, tutu, uzmi je! Bravoooo! Kuda ideš? Wooowww", govorila mu je Maja, a onda je Bloom izveo neočekivani potez.

"Onda sam tu istu tutu dobila u glavu", otkrila je Maja i objavila video slatke nezgode.

Prije nekoliko dana priznala je kako ne zna ništa o odvikavanju djeteta s pelena, pa je zamolila i vjerne obožavatelje za pokoji savjet.

"Ne, ne, ne idemo opet na put iako vidim da naš putnik od jutra nosi svoj mali kofer, ne znajući da zapravo nosi svoju novu kahlicu. Da da, ovaj preslatki pingvin, naša je nada za odvikavanje s pelena i korak u život odraslih. Btw savjeti dobrodošli jer nemam pojma kako se to radi", napisala je Maja uz objavu.

A u komentarima su se brzo nanizale brojne poruke sa savjetima.

"Vrlo jednostavno; skineš pelenu i ne vraćaš je više nikad. Strpljen-spašen, potraje nekada i tjednima", "Nema savjeta, bez forsiranja. Pratiti dijete", "Mi smo ga odvikli tako što mu je baka rekla da će dobiti novce ako se pokaka i popiški u wc i tako je krenulo. Kad je obavio nuždu morali smo ići po novce", dio je preporuka koje je dobila.

Maja je s Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom nedavno bila na Ibizi, gdje je maleni bio glavna atrakcija, a supružnici su tamo proslavili i svoju četvrtu godišnjicu braka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 8 Raquel Mauri - 7 +25 Raquel Mauri - 3 Celebrity Strastveni poljupci Rakitića i njegove Raquel nakon velikog sportskog uspjeha, pogledajte fotografije koje je objavila supruga našeg nogometaša!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene