njima nikad dosadno!

Novi izazov u obitelji Šuput Tatarinov: ''Da, ja se toliko veselim, a i moje dijete!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 1 In Magazin: Maja Šuput - 2 In Magazin: Maja Šuput - 3 In Magazin: Maja Šuput - 4 In Magazin: Maja Šuput - 5 Frano Ridjan i Maja Šuput - 2 Frano Ridjan i Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 +19 Maja Šuput i Frano Ridjan - 6 Galerija

Od vjenčanja do koncerata, a od ruke joj idu i voditeljske uloge, Maja Šuput spremno uskače u koje god cipele poželite. Nedavno je s obitelji putovala po nekim luksuznim destinacijama, a sada je čeka ljetna radna sezona. Ali i neki veliki koraci malenog Blooma – vrtić. S Majom je razgovarala Lana Samaržija za IN magazin!

Njezin raspored gusto je popunjen mjesecima unaprijed, što koncertnim nastupima, što vjenčanjima. U posljednje vrijeme Maja Šuput spremno uskače i u voditeljske angažmane.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

''Humanitarna akcija je u pitanju, malo me veseli, ali me malo i strah", priznaje.

Može li se još nešto ugurati u njezin raspored? Može! Nova pjesma, otkriva, stiže uskoro:

''Sad se više nemam na kaj vadit, moram si nać vremena. Ima nekoliko pjesama, jedna je već u studiju, rekla sam da ću je napravit do ljeta, ali ako ne stignem, bit će najesen.''

U svemu joj pomaže, vjerno je prati i podržava njezin suprug. Prvi put nakon četiri godine braka Nenad Tatarinov stao je pred kamere. I to IN magazina. Maja je i više nego zadovoljna i ponosna:

''Njegova slika je uvijek u novinama, a nikad ne znaš kako on zvuči, je li elokventan, je li mutav. Jedno je u novinama, a jedno je glas. Mislim da je sad svima jasno, onima koji su se pitali, da je čovjek normalan. Ima završene škole i posao, lijepo izgleda, nije samo slika na Instagramu.''

Nenad će i dalje biti dio njezinih objava na društvenim mrežama. Kao i maleni Bloom, koji ipak plijeni najviše pozornosti. A sigurni smo da će tako biti i u vrtiću, u koji kreće ove jeseni:

''Da, ja se toliko veselim! Moje dijete je izrazito socijalno stvorenje i stalno želi biti s ljudima, stalno želi biti vani. Bio je dvaput tamo i nijednom nije htio izać iz tog vrtića i doslovno sam ga krala doma!''

I nije nimalo svjestan da je njegova mama jedna od najvećih domaćih zvijezda.

''Mislim da njemu nije ništa jasno po tom pitanju, ali kad me vidi na televiziji, onda viče: 'Mama!' Zna se često dogoditi ako vidi neku plavušu na plakatu u gradu da isto viče 'mama', njemu su sve plavuše mame!'' govori Maja. 

Ova poznata obitelj nedavno je putovala, jer svi troje su ljubitelji dalekih destinacija:

''To smo bezecirali davnih dana, iskoristili smo dane korizme, kad se ne pjeva, ali gotovo je sad sa svim.''

Naoko idilično i jednostavno, no i njih štošta snađe na putovanju s djetetom:

''Uvijek biramo noćne letove jer ne želim da dijete izgubi svoj red. Puno ljubavi, veselja, izigravaš budalu i sve to dobro prođe i djetetu uvijek dam puno sadržaja da njemu bude fora'', rekla je. 

A uskoro je vrijeme i za povratak staroj ljubavi – Supertalentu.

''Jučer sam završila probe haljina, Grubnić je na teškim mukama što ću na kraju nosit, nećemo podbacit ni ove sezone. A ima svega, nosivog, nenosivog, od onog 'koji je njima Bog', do onog 'ja bih to, kol'ko to košta', sve smo kombinirali!'' govori šaljivo. 

U jubilarnoj, desetoj sezoni hit-showa spremaju se i neki noviteti:

''Znam da imamo megafanove, stoga prijavite se, dragi gledatelji, sve informacije pronaći ćete na novatv.hr.''

Treba li reći nešto više osim – jedva čekamo da show počne!

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene