Mamila uzdahe

Nije joj odolio niti najseksi muškarac na svijetu, a ovakav dekolte ni puno slavnije dame nisu pokazale!

Lori Harvey Lori Harvey Lori Harvey/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lori Harvey Lori Harvey Lori Harvey Lori Harvey +0 Lori Harvey Galerija

Lori Harvey posjetila je događanje koje je organizirala Kylie Jenner povodom predstavljanja nove linije kozmetike, a zbog svoje odjevne kombinacije primamila je mnoge poglede.

Američka manekenka i bivša jahačica Lori Harvey (25) pojavila se na promociji nove linije kozmetike Kylie Jenner

Nosila je tigraste hlače sa zlatnim detaljima, uz koje je kombinirala bež topić s dubokim dekolteom, koji je ukrao sve poglede. Pokazala je i svoje vitko tijelo, a cijeli stajling dobro je začinila srebrnim lančićem koji se protezao po bogatom dekolteu.

Na profilu na Instagramu ovu mladu djevojku prati gotovo pet milijuna ljudi, a ona ih svakodnevno oduševljava svojim novim izazovnim fotkama. 

Na jednoj od posljednjih fotografija pozirala je u neobičnoj dugoj haljini s prorezom i kapuljačom na glavi te je dodala: "Moje vrijeme".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)

Manekenka Larsen Thompson poručila joj je: "Elegancija", dok su joj ostali fanovi pisali: "Prekrasna", "Kraljica", "Zlatna si", "Moj tip djevojke", "Sijaš", "Slatkica".

Lori rado dijeli i fotografije iz teretane na kojima pokazuje neke od vježbi, pa nije ni čudo što njezino tijelo izgleda tako fantastično i isklesano.

Ovu manekenku proslavila je i veza s najseksi muškarcem 2020. godine prema izboru časopisa People, glumcem Michaelom B. Jordanom, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Creed" i "Crna Pantera".

Par je zajedno od 2020. godine i nije poznato kako su se upoznali, jer su oboje tajnoviti oko toga, no u siječnju 2021. vezu su potvrdili i na Instagramu.

Ipak, čini se kako ljubav nije dugo potrajala jer Lori na profilu na Instagramu objavljuje samačke slike te nema više nijedne s Michaelom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Shriver - 1 Maria Shriver - 3 Maria Shriver - 2 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) +14 Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bivša supruga slavnog snagatora šokirala izgledom, svi se pitaju što je učinila s licem: "Netko je trebao fotošopirati ovo!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene