Lijepa priča

Na prvom spoju završili su sasvim slučajno, a ne odvajaju se jedno od drugog ni 20 godina kasnije

Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) +0 Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Galerija

Freddie Prinze Jr. i Sarah Michelle Gellar upoznali su se 1997. godine, a vjenčali su se pet godina kasnije. Danas imaju dvoje djece i povukli su se od svjetla Hollywooda.

Otkad su Freddie Prinze Jr. i Sarah Michelle Gellar svijetu objavili da su par početkom 2000-ih godina, njihovim obožavateljima ostvaren je tinejdžerski san. U to vrijeme bili su na vrhuncu slave zbog svojih uloga u brojnim filmovima i serijama, a nije trebalo dugo da se svi svjetski mediji raspišu o detaljima njihove veze. Za razliku od brojnih holivudskih kolega, ovaj je par i danas u sretnom braku te je godinama prkosio mnogim izazovima.

Pogledaj i ovo David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Godinama se skriva od medija Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

Freddie i Sarah upoznali su se 1997. godine na setu filma "Znam što si radila prošlog ljeta", no tek su tri godine kasnije postali par. "Bili smo prijatelji dvije godine prije nego što smo otišli na prvi spoj. Znala je točno kakav sam muškarac, koji su mi prioriteti, a isto sam znao i ja o njoj", ispričao je jednom prilikom glumac te je istaknuo kako su u samom početku znali koje su mane obje strane veze.

Njihov prvi spoj dogodio se slučajno. "Trebali smo ići na večeru sa zajedničkom prijateljicom, no ona se nije uspjela ukrcati na avion te smo ostali samo nas dvoje", rekla je Sarah jednom prilikom. Ističe kako su se nalazili puno puta i ranije, no te večeri sve je bilo drugačije. Počeli su razgovarati i večera se pretvorila u spoj. Odonda su nerazdvojni.

Vjenčanje, djeca pa odmor od glume

"Otkad smo se prvi put poljubili, više ni s kim nisam odlazio na spojeve, Sarah je bila centar mog svemira", rekao je glumac. U to su vrijeme u filmovima o Scooby Doou glumili glavne ulove, a Sarah je osvajala male ekrane serijom "Buffy, ubojica vampira". Između brojnih obveza svejedno su pronašli vremena i za svoju vezu, koju su ozakonili 1. rujna 2002. godine.

Vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Meksiku, Sarah je imala 25, a Freddie 26 godina. Znali su da imaju još dosta vremena za razmišljanje o širenju obitelji te su još neko vrijeme vladali filmskim i televizijskim svijetom. Sve se promijenilo kada su dobili djecu. Charlotte Grace rođena je u rujnu 2009. godine, a Rocky James u rujnu tri godine kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year from us to you!!!!!! May your troubles last as long as your New Years resolutions 😂 😂

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Kad su postali roditelji, dogovorili su se da će uvijek samo jedno od njih raditi, dok će drugo biti kod kuće s djecom. Iako je Freddie imao dosta projekata jedno vrijeme, priznao je da mu je karijera krenula nizbrdo zbog obitelji, no ne žali za ni za čim. "Kada mi se rodila kći, to je bilo to za mene. Odlučio sam da ću biti samo otac", rekao je. Sarah je s druge strane, još jedno vrijeme ostala u svijetu glume, no i to se brzo promijenilo. Većinu vremena posvećena je tvrtki Foodstirs koju je sufinancirala, a koja se bavi kompletima za pečenje organskih jela.

Freddie Prinze Jr. i Sarah Michelle Gellar i dvadeset godina nakon što su započeli vezu zaljubljeni su preko ušiju, a tvrde kako je njihova ljubav danas snažnija no ikada. "Obožavamo provoditi vrijeme zajedno i zaista se volimo", rekla je u jednom intervjuu početkom ove godine. Par ističe da su godinama gradili vezu, što nije bilo lako, no ne žale niti malo. Glumački dvojac i danas se sjajno slaže, a vrijeme najviše vole provoditi u toplini svoga doma.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) +0 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Celebrity Najveći seks-skandali: Trebale su samo paziti na djecu, ali u njihovim zagrljajima završili su ovi slavni očevi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene