Pa kako ona izgleda!

Lepa Brena pohvalila se svojim novim fotkama, fanovi su je usporedili sa svjetski slavnom pjevačicom!

Lepa Brena Lepa Brena Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena +0 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena prepustila se u ruke poznatog frizera i stilista Ade Karišika, a potom objavila na Instagramu potpunu transformaciju koja je i nju samu oduševila.

Regionalna pjevačica Lepa Brena(61) oduvijek je poznata kao žena sa stilom, ali i ona koja sama voli eksperimentirati s odjevnim komadima i šminkom.

Pogledaj i ovo Lepa Brena raspričala se i o nadimku Lepa Brena bez zadrške otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav, ali i kako je u samo jednom danu zaradila 150 tisuća eura!

Brena se ovaj put prepustila u ruke poznatog stilista i frizera Ade Karišika, koji joj je savršeno otvorio lice valovitom frizurom te umjerenom šminkom naglasio njezine smeđe oči. Pjevačica je svoje oduševljenje novim imidžom pokazala na svom Instagram profilu.

Naime, na fotografiji koju je objavila, 61-godišnjakinja pozira u rozoj haljini s izraženim dekolteom koji je svu pažnju usmjerio upravo na njezine grudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Izgledaš dvadeset godina mlađe", "Naša Madonna", "Šminka, kosa, stajling, čista desetka" , "Na svijetu ne postoji slavna osoba koja je tolike godine dama", "Prelijepa u rozom", samo su neki od pozitivnih komentara koji su krasili pjevačicinu objavu.

Prisjetimo se, Brena je nedavno nastupila u jednom klubu u Sarajevu, a baš kad je trebao krenuti pripjev jedne o njezinih najpopularnijih pjesama ''Mile voli disko'' u klubu je nestalo struje.
Nakon što su se ugasila svjetla, publika je glasno nastavila pjevati pjesmu, a pjevačica je bila iznenađena njihovom gestom.

Nakon nekoliko trenutaka divljenja i zbunjenosti, Brena je sjela na stolac na pozornici i slušala publiku kako u jedan glas pjeva ovaj hit, a na videozapisu koji je podijelila na društvenim mrežama vidi se cijela atmosfera.

Članovi njenog benda nastavili su snimati atmosferu i publiku kojoj se nije pokvarilo raspoloženje, a svojim su bljeskalicama osvijetlili klub i pružili još ljepšu atmosferu.

Pjevačica je sve podijelila i na Instagramu uz opis: ''Mi možemo da pjevamo i kad nestane struje!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 1 +10 Renata Lovrinčević - 4 Nekad i sad Prošle su 22 godine otkako je proglašena najljepšom Hrvaticom, no i danas ju je nemoguće zasjeniti kad se skine u bikini

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene