Stao na semaforu!

Kralja Charlesa iznenadila djevojka u haljini s izrezima na grudima i trbuhu, njegov izraz lica govori sve!

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles Kralj Charles i Spice Girls - 1 Kralj Charles i Spice Girls - 2 Kralj Charles i Spice Girls - 3 Kralj Charles i Spice Girls - 4 Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles +19 Kralj Charles Galerija

Kralja Charlesa iznenadila djevojka u poluprozirnoj haljini koja je pozirala na ulici kojom je prolazio.

Trenutak u kojem je kralj Charles uočio novinarku Daily Maila kako isprobava najnoviji modni trend koji je osvojio Instagram, točnije oskudnu haljinu s izrezima, postao je hit na društvenim mrežama i privukao veliku pozornost.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Sve se odvilo kada je pomoćnica urednice video odjela Alicia Watts izašla na ulice zapadnog Londona kako bi isprobala prozirnu haljinu s izrezima, a kralj Charles se slučajno zaustavio u automobilu na svom putu u Leighton House. 

74-godišnji monarh nije mogao sakriti svoje iznenađenje nakon što je ugledao Aliciju u haljini koja ima prozirne dijelove na bedrima, trbuhu, poprsju i duž jedne strane. Alicia je nakon toga naravno krenula ravno preko ceste u Kensington Gardens, gdje je pozirala ispred vrata palače. Ono što je zanimljivo je to da je to bio Alicijin posljednji radni dan, a sve je podijelila na svom profilu na Instagramu.

"Nakon 7 godina napustio sam Daily Mail. Ali kakav ispraćaj! Nikada u životu nisam mislila da ću napraviti DM-ov banner, pogotovo zadnji dan. U dobru i u zlu stekla sam prijatelje za cijeli život i gomilu nezaboravnih uspomena. Evo novog poglavlja", napisala je i podijelila fotografije sebe i kralja. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alicia Watts (@aliciawottt)

"Ovo je nevjerojatno", "Hahaha, čestitam", "Nema šanse", "Ovo je urnebesno", zaključili su njezini pratitelji.

Kralj Charles je ovih dana obišao bivšu kuću viktorijanskog umjetnika lorda Leightona, koji je raskošno uredio dijelove svojeg posjeda u bliskoistočnom stilu i artefaktima prikupljenim na svojim putovanjima po regiji.

Tijekom posjeta kralja su zamolili su da pokuša otvoriti malu drvenu kutiju koju je izradio Ibrahim Khdoj, sirijski obrtnik kojem je pomogla zaklada. Charles je nekoliko trenutaka vrtio kutiju u rukama i smijao se dok je pokušavao, ali nije uspio pronaći tajnu kvaku. Osoblje muzeja tada je priskočilo u pomoć te mu pokazalo kako skinuti poklopac.

Dok je kasnije napuštao atrakciju za posjetitelje, Charles je pokazao na kutiju i rekao gostu: ''Nikada je nećeš otvoriti - hvala Bogu da su mi oni pokazali.''

Inače, Charles se priprema za veliki dan 6. svibnja, kada će ga okruniti za novog britanskog kralja.

Detalji krunidbe već su procurili u javnost, a na televiziji će navodno biti prikazan i najsvetiji čin, koji javnost dosad nije smjela vidjeti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Telalović Jasmin Telalović - 1 Jasmin Telalović - 2 Jasmin Telalović - 3 +1 Jasmin Telalović - 4 Celebrity U 47. godini preminuo glumac i zvijezda brojnih domaćih serija, kolege se opraštaju: ''Kakvo tužno jutro''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 5 Matthew Perry - 2 +16 Matthew Perry - 1 Celebrity Omiljeni Chandler izgleda sve lošije, više skoro pa uopće ne sliči najdražem liku iz serije koju smo svi obožavali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene