Pa zanimljivo...

Postoji jedan detalj bez kojeg se kralj Charles gotovo i ne pojavljuje u javnosti, to su primijetili fotografi, a evo o čemu je riječ!

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 1 Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) +8 Princ Charles i kraljica Elizabeta Galerija

Kralj Charles rijetko se pojavljuje bez osmijeha na licu bez obzira na situacije u kojima se nalazi.

Novopečeni britanski monarh, kralj Charles III. živi pod povećalom javnosti od prvog dana života i iza njega su već tisuće obavljenih službenih dužnosti, događanja i putovanja, na kojima se uvijek pojavljuje sa smiješkom na licu.

Pogledaj i ovo Sarah McCorquodale na kraju se udala za farmera Sestra princeze Diane mogla je biti kraljica? Iako ju je ona upoznala s Charlesom, šuškalo se da je s njim u vezi

Charles se bez osmijeha rijetko kada pojavljuje u javnosti, pogotovo pri susretima i druženjima s građanima i "običnim pukom", a na fotografijama djeluje kao da uživa punim plućima u svemu što radi i ozbiljnog ga se može vidjeti tek u teškim i tužnim situacijama

Ovih je dana pokazao da se ne uzrujava pretjerano pri manjim incidentima, kao što je bio slučaj kada su njega i Camillu Parker Bowles gađali jajima prilikom posjeta Yorku. Snimka objavljena u britanskim medijima prikazuje kako jaja lete pokraj Veličanstva i razbijaju se na tlu, na što se Charles se nakratko osvrnuo, ali inače jedva da je reagirao i dobro raspoložen nastavio je pozdravljati građane.

Na Twitteru je nedavno objavljen i videozapis koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama, a na početku se čuje kako jedan dječak uzvikuje: ''To je kralj!''

Ubrzo nakon njega javila se i jedna djevojčica koja je kralja upitala: ''Kralju, koliko imate godina?'', a Charlesov odgovor sve je nasmijao.

''Pogodi'', odgovorio je kratko uz smijeh.

Kralj je sakrio svoje godine od djece, a to nije bio prvi put da je svojom reakcijom iznenadio i nasmijao prisutne.

U rujnu ove godine jedna je obožavateljica za njega imala poseban poklon.

Brojni građani bili su radosni što mogu upoznati novog kralja Velike Britanije i Commonwealtha, a jedna od građanki kralju je u ruke pružila kemijsku olovku. Već je dobro poznata stvar da se Charles često muči s nalivperima kada treba nešto potpisati.

U tim je trenucima prilično nervozan, a i sam je pred kamerama rekao da mu se to dogodi svaki put.

''Za svaki slučaj'', rekla mu je obožavateljica, a kralj se, naravno, srdačno nasmijao na poklon koji je dobio.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj - 1 Joško i Ana Čagalj +11 Ana Čagalj - 2 Celebrity Jole ostao u sjeni prezgodne supruge Ane, koja je u maloj crnoj haljini pokazala sve adute!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i sin Mario - 1 Andrej Plenković i sin Mario - 2 Andrej Plenković i sin Mario - 3 Andrej Plenković i sin Mario - 4 +15 Andrej Plenković i sin Mario - 5 Celebrity Plenković poveo sina na utakmicu pa je uhvaćen u trenucima u kakvima ga javnost baš i nema priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene