Velika šansa

Kralj Charles objavio je zanimljiv oglas za posao, evo koga traži i koliko će nagraditi svog novog zaposlenika!

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles Princ Charles, Liz Truss Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles +19 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Galerija

Kralj Charles objavio je nove oglase za posao, a evo što će morati raditi onaj tko se odluči biti zaposlenik kraljevske obitelji.

Kralj Charles III. objavio je zanimljive oglase za posao, a osobe koje će biti dovoljno sretne da rade za kraljevsku obitelj bit će nagrađene pozamašnom svotom novca.

Pogledaj i ovo Sarah McCorquodale na kraju se udala za farmera Sestra princeze Diane mogla je biti kraljica? Iako ju je ona upoznala s Charlesom, šuškalo se da je s njim u vezi

Novi kralj u svom domu, točnije u Buckinghamskoj palači traži vrtlara, odnosno upravitelja vrtlara.

Osoba koja se javi na ovu poziciju imat će i do 350 tisuća kuna plaće godišnje, a radi se 39 sati.

"Kao upravitelj vrtova bit ćete odgovorni za održavanje i prezentaciju vrtova Buckinghamske palače prema iznimnim standardima. Bit ćete ponosni gledajući tisuće ljudi kako uživaju u njima na vrtnim zabavama", piše na web stranici Buckinghamske palače.

Osoba će održavati travnjak, brinuti o cvijeću, a bit će zaslužni i za uređivanje važnih vrtova ispred i iza palače.

"S predanošću hortikulturi bit ćete usredotočeni na realizaciju naših projekata za očuvanje i poboljšanje bogate bioraznolikosti naših vrtova. Ako ste strastveni prema biljkama kao i prema ljudima, ova će vas uloga nadahnuti za postizanje uspjeha", piše u oglasu.

No, osim vrtlara u Buckinghamskoj palači, kralj zapošljava i još nekoliko osoba i u dvorcu Windsor.

"Kao upravitelj vrtova bit ćete odgovorni za održavanje i prezentaciju vrtova i terena dvorca Windsor te upravljanje funkcionalnim rasadnikom", stoji u oglasu.

Tamo je plaća nekoliko tisuća manja, ali svejedno dostojna prijave jer će se novi vrtlar ili vrtlarica brinuti o povijesnim vrtovima dvorca i posebnoj zbirci kućnih i vrtnih biljaka s cijelog imanja, ali i komercijalnu proizvodnju sadnica i sjemena s kraljevskim pečatom koji se mogu kupiti u tamošnjoj trgovini.

Podsjetimo, kralj nije jedini koji je ove godine otpustio, ali i objavio oglas za posao.

Ranije ove godine, novu desnu ruku zatražili su i princ William i Kate Middleton.
Budući kraljevski par tražili su osobu koja će se brinuti o njihovim društvenim mrežama i slijediti ih na njihovim službenim putovanjima. William i Kate iznos plaće nisu naveli, a prema istraživanjima medija o sličnim pozicijama u kraljevskoj obitelji, plaća se kreće oko 50 tisuća funti godišnje.

''Kandidati moraju biti kreativni i imati sposobnost rukovanja osjetljivim informacijama s taktom i diskrecijom u svakom trenutku. Od kandidata se zahtijeva sjajno znanje o stvaranju sadržaja, između ostalog i fotografiranje i snimanje videa'', stajalo je u prijavi.

''Ovo je uzbudljiva prilika da se pridružite komunikacijskom timu kako biste oblikovali i definirali digitalnu strategiju kućanstva'', napisali su.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić Martina Boščić - 2 Martina Boščić - 4 Martina Boščić - 5 +16 Martina Boščić - 15 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica otkrila detalje romantične prosidbe: ''Zaruke su bile točno na tom mjestu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene