"Sram te bilo!"

Pogledajte reakciju kralja Charlesa na pomalo bizaran napad koji nije očekivao, dobio je i potporu iz gomile!

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles Kate Middleton, Charles III., princ William +20 Kralj Charles Galerija

Kralj Charles i njegova kraljica supruga Camilla Parker Bowles napadanuti su jajima u Yorku, a počinitelja je na kraju uhitila policija.

Kralj Charles i kraljica Camilla danas su doživjeli neugodni trenutak i to prilikom posjetu Yorku kada ih je jedan prosvjednik počeo gađati jajima, a kojeg je nakon toga policija i uhitila.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. Iz Buckinghamske palače Ohrabrujuće vijesti o kralju Charlesu, evo kada će se vratiti dužnostima, poznato je i kako napreduje njegovo liječenje

Prema pisanju Daily Maila riječ je o aktivistu Patricku Thelwellu kojeg su na tlo bacila četiri policajca dok je on vikao "ova je zemlja izgrađena na krvi robova", a ljudi oko njega su pokazali kako ne odobravaju njegovo ponašanje uzvikujući "Bože, čuvaj kralja" i "Sram te bilo".

Snimka objavljena u britanskim medijima prikazuje kako jaja lete pokraj Njegovog Veličanstva i razbijaju se na tlu na što se Charles se nakratko osvrnuo, ali inače jedva da je reagirao.

Nakon incidenta kralj Charles nastavio je s tradicionalnom ceremonijom i pozdravljanjem okupljenih i gradonačelnika, a posljednji put to je izvela njegova majka, pokojna kraljica Elizabeta, 2012. godine.

Kraljevski par bio je u Yorku kako bi nazočio otkrivanju kipa kraljice Elizabete II, prvog postavljenog nakon njezine smrti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput otkrila što je njezin Nenad napravio prvi put u životu, a poprilično je nevjerojatno!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene