I sam se sebi smijao!

Kralj Charles snimljen u nezgodnom trenutku: Jedva se snašao u izazovu koji je dobio na službenom gostovanju!

Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 5 Kralj Charles III. - 4 Kralj Charles i Spice Girls - 8 Kralj Charles i Spice Girls - 7 Kralj Charles i Spice Girls - 6 Kralj Charles i Spice Girls - 5 Kralj Charles i Spice Girls - 4 Kralj Charles i Spice Girls - 2 +19 Kralj Charles Galerija

Kralj Charles obišao je bivšu kuću viktorijanskog umjetnika lorda Leightona, a dok je razgledavao izložbu, dobio je i jedan zadatak, koji nije znao ispuniti.

Kralj Charles obišao je bivšu kuću viktorijanskog umjetnika lorda Leightona, koji je raskošno uredio dijelove svojeg posjeda u bliskoistočnom stilu i artefaktima prikupljenim na svojim putovanjima po regiji.

Pogledaj i ovo Princ Harry Opravdan razlog ili izlika? Princ Harry stiže u London, ali otac ga vjerojatno neće vidjeti, sada se zna i zašto!

Dijelovi zgrade su obnovljeni, s izgrađenim izložbenim prostorom i centrom za učenje, a novi namještaj naručili su umjetnici koje podržava zaklada ''Turquoise Mountain'', organizacija koju je osnovao Charles 2006. kako bi pomogla u oživljavanju povijesnih područja diljem svijeta i tradicionalnih zanata.

Tijekom posjeta budućeg kralja zamolili su da pokuša otvoriti malu drvenu kutiju koju je izradio Ibrahim Khdoj, sirijski obrtnik kojem je pomogla zaklada.

Charles je nekoliko trenutaka vrtio kutiju u rukama i smijao se dok je pokušavao, ali nije uspio pronaći tajnu kvaku.

Osoblje muzeja tada je priskočilo u pomoć te mu pokazalo kako skinuti poklopac.

Dok je kasnije napuštao atrakciju za posjetitelje, Charles je pokazao na kutiju i rekao gostu: ''Nikada je nećeš otvoriti - hvala Bogu da su mi oni pokazali.''

Snimku možete pogledati OVDJE.

Tijekom svojeg posjeta Charles je vidio i druge radove obrtnika i žena ''Tirkizne planine'', od nakita i tekstila do raskošnih tepiha iz Afganistana. Po njegovim izrazima lica, Charles je bio impresioniran izloženim kitnjastim predmetima, uključujući i kutiju zagonetke iz Jordana koju je teško otvorio.

Inače, Charles se priprema za veliki dan 6. svibnja, kada će ga okruniti za novog britanskog kralja.

Detalji krunidbe već su procurili u javnost, a na televiziji će navodno biti prikazan i najsvetiji čin, koji javnost dosad nije smjela vidjeti.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizdre-Kurt - 1 Belma Lizdre-Kurt - 3 Belma Lizdre-Kurt - 2 Belma Lizdre-Kurt - 4 +27 Belma Lizdre-Kurt - 5 Nekad i sad Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 +16 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Celebrity Momčilo Otašević nakon kraha braka s Jelenom Perčin odvažio se na veliku promjenu, sviđa li vam se njegov novi imidž?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene