Kaže da je bez filtera

Kim Kardashian pokazala je kako njezino tijelo izgleda bez obrade u fotošopu i izbliza, evo kako su njezini pratitelji reagirali na viđeno

Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian +20 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian ne skriva koliko voli privlačiti pozornost, a ovog puta to je učinila novom objavom u kojoj je pokazala stvarnu sebe - bez fotošopa.

Reality zvijezda Kim Kardashian po prvi puta odlučila je pokazati sebe bez ikakvih filtera i alata za uređivanje fotografija. 

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Na svom Instagram profilu podijelila je niz fotografija na kojima je pozirala u dvodijelnom minijaturnom badiću s detaljima srebrnih cirkona. U jednoj od fotografija u potpunosti je približila svoje tijelo, te pokazala kako i ona kao i mnoge žene na ovom svijetu ima celulita. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Prva joj je komentar uputila njezina sestra Khloe Kardashian koja je poručila: "Sretni mi praznici".

"Ono kad shvatiš da ti bivši ima novu curu", "Je li itko zumirao celulit?", "Kim nije ništa ostavila mašti", "Sve je pokazala", "Ovo je stvarno hrabro izdanje", "Sve smo vidjeli", nizalo se ispod posta. 

Fanovi su u komentarima pisali kako je Kim namjerno ovo napravila kako bi dokazala Peteu da je zgodnija od njegove nove partnerice Emily Ratajkowski.

Prisjetimo se, prema bliskim izvorima, Kim je Petea ostavila jer je nezreo za svoje godine.

''Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njezinu životu. Pete i ona su na različitim razinama u životu trenutno'', rekao je izvor za PageSix.

''Pete je totalno spontana osoba i u trenutku je želio da Kim doleti k njemu u New York. Ona ima četvoro djece i to nije tako lako. Ona se mora fokusirati na njih'', dodao je.

Za njihovu vezu pročulo se u listopadu prošle godine, a mnogi Kimini obožavatelji bili su sretni njenim odabirom partnera nakon Kanyea Westa. Na društvenim mrežama pisali su da ju Pete zaista čini sretnom te da se kraj njega osjeća ponovno kao djevojka.

Međutim, nakon devet mjeseci veze ljubavi je došao kraj.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 2 +22 Heidi Klum - 3 Celebrity Pažljivi promatrači odmah su uočili da je Heidi u seksi bodiju izvirilo i nešto što nije trebalo, no ona je fotku svejedno podijelila

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik +25 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik jednom se fotografijom vratila u prošlost: "Iskočilo mi pa sam morala objaviti"

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene